Pevačica na vrhuncu slave nestala sa scene, pa promenila ime i posao: Evo kako danas izgleda i čime se bavi

Madam Piano danas se bavi drugim poslom, a mikrofon je ostavila još na vrhuncu slave.

Objavljeno: 01.08.2024. 13:33h
Foto: PrintscreenJutjub/ HI FI Centar Official

Ljiljana Rančić, poznata je pod umetničkim imenom Madam Piano, veliku slavu stekla je pre više od dve decenije kada se pojavio njen čuveni duet sa Italijanom Frankom Masijem, a reč je o numeri "Eternal love". Pesma je vrlo brzo postala hit, a i dan danas se sluša.

Uprkos tome što joj je karijera krenula uzlaznom putanjom, pevačica je rešila da se povuče sa estrade, 2003. godine.

foto: PrintscreenJutjub/ vigorstar

Već odmalena je naučila da svira violinu i pokazivala je zanimanje za muziku. Prvi nastup je imala 1991. sa Anom Sofrenović. Godine 1993. pobedila je na festivalu Beogradsko proleće sa pesmom Sanjam.

Godine 1997, sa tadašnjim suprugom Dejanom Škopeljom objavila je svoj debitantski album i snimila obradu pesme "Yellow Flower" Lorine Maknit. Pesma Eternal Love, koju je snimila sa italijanskim pevačem Frankom Masijem, postala je veliki hit.

foto: Printscreen Youtube

Povukla se 2003. sa muzičke scene ističući da je javni život opterećuje.

U međuvremenu je počela da radi kao profesorka džez-pevanja u srednjoj muzičkoj školi u Beogradu, kao i u jednoj školi u Novom Sadu.

Iz braka sa tadašnjim kolegom Dejanom Škopeljom, članom bendova U škripcu i Babe, dobila je ćerku Lunu. Potom se udala za Marka Nedeljkovića i sa njim ima sina Luku.

Osim profesurom, bavila se i astrologijom. Izdala je knjigu koja se bavi astrološkim temama. Stekla je Međunarodnu profesionalnu astrološku sertifikaciju i diplomirala na astrološkom institutu Johannes Kepler.

Bonus video: