Danica Ristovski u kupaćem kostimu sa 68 godina izgleda kao devojka: Kažu da je posle razvoda procvetala

Danica Ristovski u kupaćem kostimu izgleda kao prava dama.

Objavljeno: 01.08.2024. 11:58h
Foto: Printscreen Instagram/ milicamilsaisakovic

Proslavljeni glumac Lazar Ristovski i njegova 39 godina mlađa izabranica Anica Lazić ovih dana obilaze različite destinacije, na kojima uživaju u ljubavi i letnjim danima. Za to vreme, njegova bivša žena, Danica Ristovski ne propuša javne događaje, dok mnogi komentarišu da nikad bolje nije izgledala.

Dostojanstveno i bez puno pompe, Danica se pojavljuje na društvenim događajima obučena u smele odevne komade, ali na internetu postoji i jedna fotografija Danice Ristovske na letovanju, gde je pozirala u kupaćem kostimu.

Milica Milša i Žarko Jokanović po tradiciji prošle godine letovali su u Egiptu, a poznatom paru tada se pridružila i Danica Ristovski.

"Tri mornara", stoji u opisu zajedničke slike nastale u letovalištu Safaga na obali Crvenog mora. Veseli trio opustio se pored bazena u rizortu, a Danicu vidimo u kupaćem kostimu i sa šeširom.

Otkako se rastala od Lazara Ristovskog Danica je doživela neverovatnu transformaciju, a novim, ležernijim stilom sve je oduševila. Podmladila se i procvetala, oči su joj pune sjaja, a lice zrači vedrinom...

(Stil/ Hello)

Bonus video: