Svaki sportista je na Olimpijskim igrama dobio misterioznu vrećicu: Šokiraće vas šta su sve dobili

Šokiraće vas sadržaj vrećice koju su svi sportisti na Olimpijskim igrama dobili.

Objavljeno: 31.07.2024. 13:34h
Autor:
Foto: Printskrin@altheareinhardt/TikTok

Izgleda da se sportisti na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. zaista tretiraju sa posebnom pažnjom, sudeći prema poklonima koje su dobili.

Jedna sportistkinja, danska rukometašica Altea Rajnhard, podelila je na Tiktoku sadržaj svoje poklon vrećice, ostavivši gledaoce u šoku sa svime što je unutra bilo, piše "Ladbible".

U videu je Altea pokazala crnu torbu za višekratnu upotrebu s logoom Olimpijskih igara i natpisom "Athlete 365'. Prvo je iz torbe izvukla plavu poklon-karticu Samsunga, a potom i putni set s proizvodima za negu kože, zuba i kose, od poznatih brendova iz P&G grupacije.

Osim toga, u torbi se našla plava i crna plastična boca za vodu s olimpijskim motivima, kao i crvena boca s logoom Koka-kole. Međutim, najveće iznenađenje bila je crna kutija iz Samsunga koja je sadržavala potpuno novi telefon, posebno napravljen za Olimpijske igre. Ovaj uređaj se na tržištu prodaje za 1250 evra.

foto: Printskrin@altheareinhardt/TikTok

Mnogi korisnici bili su oduševljeni poklonima, a jedan je komentarisao: "Uvek sam voleo telefone na preklop, a ova boja je predivna". Drugi su se šalili kako bi voleli da idu na Olimpijske igre kako bi dobili takav poklon.

Prema organizatorima, svaki sportista i sportistkinja koji se takmiče, dobijaju ovaj poseban telefon, opremljen neograničenim pozivima i porukama, omogućujući im da ostanu povezani s prijateljima i porodicom tokom trajanja igara. Ove poklon vrećice biće dostupne samo u Olimpijskom selu u Parizu, dok će sportisti i sportistkinje koji se takmiče na udaljenim lokacijama, poput onih na Tahitiju, moći preuzeti svoje poklone na licu mesta od 20. do 31. jula.

Bonus video: