Bio u vezi s našom pevačicom, pa osvojio srce najlepše: Ko je Bugarka, supruga najboljeg frajera među našim odbojkašima?

Aleksandar Atanasijević Bata jedan je od najiskusnijih igrača u srpskom nacionalnom timu na Olimpijskim igrama.

Objavljeno: 01.08.2024. 20:03h 21:51h
Autor:
Foto: preentscreen/Instagram

Naš proslavljeni odbojkaš i jedan od najiskusnijih igrača nacionalnog tima Aleksandar Atanasijević Bata oglasio se nakon što je Srbija doživela poraze na aktuelnim Olimpijskim igrama u Parizu.

Tim Srbije izgubio je od Kanade rezultatom 1:3, a potom i od Slovenije rezultatom 0:3. Atanasijević je izrazio žal zbog izgubljenih utakmica, ističući koliko su svi igrači uložili truda i posvećenosti da bi došli do ovog trenutka.

Pored svoje impresivne sportske karijere, mladi odbojkaš poznat je i po svojoj romantičnoj strani, a najveću podršku pronalazi u ženi koja ga razume bolje nego iko – a evo i zašto.

– Užasna naša partija, a Slovenci su bili maksimalno spremili i odigrali neverovatno i fizički i tehnički. Žao mi je, ostala je utakmica koju moramo da dobijemo, hajde da naučimo iz poraza i pokušamo da se domognemo četvrtfinala – bio je komentar korektora našeg državnog tima nakon dva uzastopna poraza u "gradu svetlosti".

Da život profesionalnog sportiste nije nimalo lak osetio je na sopstvenoj koži. Ipak, Atanasijević je uspeo da pronađe partnerku koja savršeno shvata sa čime se to sve slavni odbojkaš susreće svakoga dana, a tajna leži u tome što je Aleksandar oženio – svoju koleginicu.

Godine 2022. on se oženio bugarskom odbojkašicom Jelicom Vasilevom, koju je zaprosio na neobičan način 2021. godine.

Na katancu je ispisao pitanje "da li hoćeš da se udaš za mene", što je potpuno raznežilo i oduševilo fanove mladog para.

Kao kruna njihove ljubavi, prošle godine rodio se Jeličin i Aleksandrov naslednik kom su dali kratko i prelepo ime – Teo.

Tada je slavni odbojkaš podelio fotografiju novopečene mame i bebe iz porodilišta, uz opis: – Žena, MAJKA, kraljica.

Njihova ljubavna priča iz dana u dan oduševljava mnoge i pokazuje koliko su njih dvoje zapravo bliski, te koliko jedno drugome nesebično pružaju podršku u svemu.

Pre nego što je započeo vezu sa Jelicom, Atanasijević je bio u vezi sa pevačicom Sarom Jo. Njihova veza takođe je privlačila pažnju javnosti, ali je na kraju završila neslavno.