Molitva koja smiruje dušu i čisti um: Kada vam sve krene po zlu, samo izgovorite ove reči, pravi put će vam se pokazati

Svak ima svoj razlog zašto mu je potrebna molitva za smirenje uma i duše.

Objavljeno: 24.07.2024. 15:01h 15:44h
Foto: Shutterstock

Molitva donosi poseban mir svakom čoveku, naročito kada prolazi kroz teške trenutke u životu. U momentima kada vam sve krene nizbrdo i ne vidite izlaz, samo se pomolite ovim rečima, osetićete neverovatnu utehu, a potom ćete realnije sagledati celu situaciju i početi da tražite izlaz, a uz Božiju pomoć, sigurno će vam se pokazati pravi put:

"Gospode Svemogući, apelujem na tebe, slugo Božji, daj mi mir. Pomozi mi da budem razuman i uravnotežen kako bih dostojanstveno prihvatio ono što ne mogu promeniti.

foto: Shutterstock

Daj mi hrabrosti da donesem ispravne odluke da promenim ono što mogu učiniti. Daj mi mudrost da razlikujem prve od drugih. Dozvolite mi da živim u miru i doživim život kakav jeste, uživajući u svakom trenutku.

Tako da sve teškoće i prepreke mogu sama rešiti životni put prihvatiti kao put do mira i prosperiteta. Svi gresi ovoga sveta, tako da su mi postali prirodni, baš kao što je Isus Hrist preuzeo na sebe grehe celog čovečanstva i platio ih bez osuđivanja ikoga živog.

foto: Shutterstock

Verujem u vašu dobrotu i čekam pomoć od vas, Svemogući i Svemogući Nebeski Oče. Nadam se da ćete čuti moju molitvu i urediti sve u mom životu što je bolje moguće. Prihvatiću šta god Tvoja volja i bit ću Ti zahvalan. Nadam se svom sretnom zemaljskom životu, koji ste Vi uredili, i budućem Carstvu nebeskom. Amin."