"Ja sam pevačica koja je pevala na svadbi Novaka Đokovića, imali smo stroga pravila": Posle 10 godina otkrila šok isitnu

Aleksandra Dabović zabavljala je goste na venčanju Jelene i Novaka Đokovića, a ta dva dana provedena u Crnoj Gori ostala su joj duboko urezana u sećanju po neverovatnim detaljima

Objavljeno: 24.07.2024. 11:07h 12:03h
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Novak Đoković i njegova supruga Jelena u skladnom braku uživaju već čitavnu deceniju, a njihovu ljubav tokom svih ovih godina nije "ukaljao" nijedan skandal. Jedno drugom su neverovatna podrška u svemu, a iako naš teniski as beleži istorijske uspehe, slava ih nije promenila. Nikada nismo imali briliku da ih vidimo kako se bahato ponašaju, naprotiv, kada god su u prilici pruže pomoć ugroženim ljudima.

Njihovu ljubav su krunisali brakom 10. jula 2014. godine u Crnoj Gori na Svetom Stefanu. U društvu najbližih ljudi na mondenskom poluostrvu odigralno se proslava za pamćenje, ali gosti su morali da ispoštuju posebna pravila.

‒ Bila sam veoma srećna. Možda je bilo teško kontrolisati emocije i zbog toga što sam bila u drugom stanju. Blagoslovena sam što imam Novaka u svom životu. Ne bih mogla da zamislim boljeg partnera - rekla je Jelena svojevremeno za "Hello", a Novak se odmah nadovezao:

‒ Kada sam je ugledao u venčanici, dok mi je prilazila sa osmehom, ostao sam bez daha. Izgledala je kao anđeo - istakao je teniser

Brojni detalji sa venčanja Đokovića dugo godina su ostali nepoznati, a tek posel decenije pevačica Aleksandra Dabović, koja je tada uveseljavala goste, dočarala je sva zanimljiva dešavanja.

- Ja sam pevala na svadbi Novaka Đokovića 2014. godine na Svetom Stefanu. Tada sam prvi put jela predjelo koje danas, ajde da kažemo, negde možeš da vidiš češće. Tada je bilo neobično, dekorisano sa nekim voćem i kavijarom, neka pršuta. Nešto neoubičajne i otktila kako je došlo da peva Novaku - ispričala je Aleksandra u podkastu "Morava" i dodala:

- Ja sam tada radila sa jednim bendom, čiji je pevač bio njihov poznanik. I onda je to tako zapravo ispalo. Ali to je bilo vrlo strogo, u tajnosti. Morali smo da potpisujemo ugovor, da ne smemo da se slikamo tamo. Imali smo čak i haljine koje su šili po našoj meri. Da bi bile iste pevačice, da ne štrčimo previše. Da to ne bude sad kao ona je bila pevala, nego kome se pevalo. A u krajnjoj liniji da ne bi novinari obletali.

Seća se i da je bakšiš bio odličan.

- To je bilo fantastično. Leteli smo avionom što je u to vreme bilo jako skupo. Dva dana smo bili dole, u Bečićima. Sve je bilo samo na visokom nivou i ostalo mi u sećanju - zaključila je.