Ljubavni horoskop za avgust 2024: Lavovi upoznaju ljubav svog života, pred Blizancima važna odluka, a njih čeka brak

Saznajte šta vam ljubavni horoskop za avgust 2024. godine donosi.

Objavljeno: 22.07.2024. 19:47h
Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

OVAN

Avgust 2024. godine vam obećava da će vam srce brže kucati. Ukoliko ste sami i još uvek se oporavljate, umesto da lečite rane nakon poslednje veze, želećete da doživite vruću romansu. Horoskop može da vam donese slobodnu Vagu koja takođe ne traži trajnu vezu, već samo dobru zabavu i uzbudljiva iskustva. Ako ste u dužem braku. prekinućete rutinu i ponovo naći emocionalnu bliskost. U porodičnim odnosima možete da računate na harmoniju i razumevanje.

BIK

Nastavićete da se obračunavate sa prošlošću, otvaraćete ponovo stare rane. Potreba za izolacijom može da vas spreči da sebi date šansu za vezu sa velikim potencijalom. Ako ne možete sami da se nosite sa tim, poverite se osobi koju dugo poznajete. Njeni saveti mogu da vam otvore nove vidike. U dugoročnim vezama situacija će biti stabilna, iako bi malo vaše inicijative bilo korisno. Krajem meseca očekuju vas zanimljiva poznanstva.

BLIZANCI

U avgustu 2024. moraćete da donesete važnu odluku. Da li će vaše oklevanje da stupite u flert nadvladati vaš osećaj lojalnosti i odgovornosti prema partneru? Doći će vreme duhovne transformacije ako ste slobodni, a počeće sa prvim avgustovskim punim Mesecom. Ovo je vreme kada ćete se osloboditi starih zamerki, prekinuti toksične veze i ponovo steći istinsku bliskost. Ukoliko ste zauzeti, moguće je da ćete sredinom meseca dobiti ponudu od partnera za viši korak u odnosu.

foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

RAK

Ljubavni horoskop za avgust 2024. godine kaže da postoji mogućnost za patnjom u tišini. Ako ne možete da podelite svoje emocije, ne računajte da će vam partner čitati misli. Nemojte se plašiti da tražite pomoć od bliskih osoba. Razumevanje situacija koje su se dogodile ključ je za zdrave odnose ne samo sa drugim ljudima, već pre svega sa samim sobom. Ukoliko ste slobodni, obratite pažnju na 13. avgust. To je dan kada možete da upoznate srodnu dušu, preko prijatelja ili na nekom zajedničkom okupljanju.

LAV

Avgust 2024. godinem kaže da će sve biti kako treba, pod uslovom da ukrotite svoj dominantni temperament. Zapamtite da vaša sloboda prestaje tamo gde počinje sloboda druge osobe. Ljubavna prognoza favorizuje Lavove rođene u drugoj dekadi meseca. Svoju ideju o zdravoj vezi suočićete sa nekim ko je rođen u znaku Vodolije i ko, kao i vi, ceni slobodu i nezavisnost, ali i odanost i prijateljstvo. Ovo je mesec lepih emocija, prepustite se i uživajte!

DEVICA

Pod uticajem leta, dozvolićete sebi da privremeno ostavite kontrolu i tako otvorite vrata uzbudljivim poznanstvima. Doživećete vruću ljubavnu avanturu zahvaljujući kojoj ćete ponovo otkriti svoju nežnu stranu. Uživajte u trenutku i ne očekujte previše. Manje porodične komplikacije očekujte u drugoj nedelji avgusta. Ako ste zauzeti, mogući su sukobi. U tom trenutku, važno je da budete iskreni i jasno izrazite svoje potrebe i očekivanja.

VAGA

U avgustu 2024. ponovo možete da napravite grešku i na taj način date nekome "neograničen kredit". Vreme je da naučite važnu lekciju. ne ulazite u vezu posle dva ili tri sastanka i to tako što idealizujete partnera i pripisujete mu očekivane karakteristike. Ovo je dobar trenutak da saznate više o sebi i napravite korak napred. Ako ste u stabilnoj vezi, proslavićete zajedničke trenutke. Očekujte lepa iznenađenja.

ŠKORPIJA

Tražićete osvetu. Reagovaćete nervozno na svaki pokušaj partnera za dijalog i počećete da se povlačite. Zapamtite, sve glasne rasprave u avgustu 2024. izazivaće vapaj za pažnjom i ljubavlju. Ako želite da održite svoju vezu, trebalo bi da budete u njoj 100 odsto. U suprotnom, možete da spakujete kofere krajem meseca. Ako ste slobodni, ovo je mesec pun flerta i zabave. Više će vas zanimati posao, nego ljubav.

STRELAC

Bićete pod uticajem brižnih zvezda koje će vam pripremiti mesec ispunjen pozitivnim emocijama. Sasvim slučajno srešćete nekoga iz daleke prošlosti i osetićete iste emocije. Imaćete utisak da se apsolutno ništa nije promenilo. Ipak, razmislite da li je trenutno ushićenje vredno budućih problema koji su vam dobro poznati. Ako ste u dugoj vezi ili braku, tragaćete za savršenim balansom između intelektualne, emocionalne i intimne sfere.

JARAC

Prekinućete svoj trenutni obrazac ponašanja, postaćete mudriji, ali i otvoreniji za druge ljude. Izbegavajte vazdušne znakove koji žive daleko od vas, možda čak i u inostranstvu. Zaljubljenost će brzo nestati, a užurbanost života sa nekim toliko drugačijim od vas, može da postane nepodnošljiva. Stvorićete stabilnu i bezbednu vezu sa nekim rođenim u znaku Device ili Bika. U drugoj nedelji avgusta 2024. upoznaćete svoju srodnu dušu.

VODOLIJA

Nije ni čudo što vas ljudi vole, poštuju i često koriste. Umesto da spasavate ceo svet, posvetite svoje vreme i pažnju svojim najmilijima. Putovanje na odmor poboljšaće vaše odnose koji u poslednje vreme nisu bili najlakši. Povoljna astrološka prognoza pomoći će vam da povratite ravnotežu između dva sveta. Ako ste sami, pobrinite se da zadržite svoj status i budite strpljivi. Avgust 2024. godine biće pun zanimljivih društvenih događaja.

RIBE

Ljubavni horoskop za avgust 2024. godine kaže da nećete imati razloga za brigu. Vaš ljubavni život već dugo nije bio tako dobar kao sada. Osećate se važnim i potrebnim, a to utiče na vaš osećaj sigurnosti. Ako osećate nedostatak romantike, budite kreativni. Spontano putovanje "gde vas noge odvedu" doneće vam mnogo radosti, ali i puno strasti u spavaćoj sobi. Zvezde će posebnu brigu posvetiti i Ribama koje čekaju ljubav.

(Mondo)

Bonus video: