NOVI TELEVIZIJSKI FORMAT „STARS SPECIJAL“ POKREĆEMO USRED LETA NA KURIR TV! Intrigantno, šokantno i nimalo tolerantno!

Kurir ponovo inovativno i hrabro!

Objavljeno: 22.07.2024. 17:44h 17:46h
Autor:
Foto: Kurir TV

Umesto repriza, dominantnih u letnjim programskim šemama, od subote, 27. jula, za gledaoce Kurir televizije počinjemo emitovanje potpuno novog, zabavnog televizijskog formata, emisije koja će vam otkriti sve intrige koje prožimaju svet zabave - „Stars specijal“!

Četiri harizmatična voditelja - šarmantni i duhoviti Olivija Jontić, Milica Stanimirović, Ivan Kleut i Goran Jovanović, najzaslužniji za pokretanje ove emisije - donose vam najsočnije tračeve i najsvežije novosti iz sveta poznatih. Pripremite se da svake subote prisustvujete spektaklu, u kom se komentarišu najaktuelniji događaji, skandali i intrige s domaće i svetske scene.

Ova emisija će zakoračiti u svet zvezda dublje nego što je ikad pre neko zašao. Ekskluzivne priče, tajne koje nikad nisu otkrivene i zanimljivosti koje će vas ostaviti bez daha biće servirani za vas svake subote od 16.10 časova. Naši voditelji će vas nasmejati, iznenaditi i držati u neizvesnosti sa svakom novom epizodom. Bez dlake na jeziku, oni će komentarisati sve što je važno i što se prepričava, bez zadrške i ulepšavanja.

Ovo je prava prilika da budete u toku sa svim dešavanjima u životima poznatih, da saznate sve afere, šta se krije iza kulisa glamuroznih događaja i koji su novi trendovi u svetu slavnih.

Zato - budite uz Kurir televiziju svake subote od 16.10 časova, počevši od 27. jula, i ne propustite priliku da budete deo emisije o kojoj će se pričati!