Kraljica telenovela i pionirka sapunica koju su Srbi obožavali doživela transformaciju: Neverovatno kako sada izgleda

Gde je nestala Rosa Salvaje? Glumica koja je igrala 'Divlju ružu' ne liči više na sebe

Objavljeno: 19.07.2024. 17:55h
Foto: Profimedia

Veronika Kastro, svojevrsna 'pionirka sapunica' prikovala nas je za ekrane kada je telenovela 'Divlja Ruža' 90-ih godina stigla u Srbiju.

'Divlja ruža', odnosno 'Rosa Salvaje' koja se u Meksiku emitovala 1987. godine. Veliki uspeh postigla je ne samo na našim prostorima, već i u zemljama Latinske Amerike, Bugarskoj, Kini, Rusiji, SAD-u... U središtu cele priče je Rosa Garsia, koju su gledaoci upoznali kao naivnu i neuku ženu, a ona se, kako to tipično biva u sapunicama, zaljubi u bogataša Ricarda kada uđe u svet bogatih i moćnih.

foto: Printscreen Youtube

Rosu je glumila upravo Veronika Kastro, a nakon 'Divlje ruže', započeo je proboj telenovela širom sveta.

Već krajem 60-ih godina je ušla u svet glume i najzapaženije uloge imala je upravo u sapunicama, no osim toga je imala i pevačku karijeru, ali i voditeljsku.

Danas Veronika Kastro ima 71 godinu i još uvek se bavi glumom. Ipak, često se znala naći na udaru kritika jer je, kao i neke druge njene koleginice, kroz godine preterala s estetskim operacijama.

Na društvenim mrežama često se voli prisetiti svojih uloga i objavljivati isečke iz telenovela u kojima je glumila. A svoju glumačku karijeru nastavlja i dalje!

Pre dve godine izašao je film 'Cuando sea joven' u kojoj glumi Malenu, 70-godišnjakinju koja se magično pretvori u 22-godišnju verziju sebe i počne pevati u bendu svog unuka.

Stil / 24sedam.hr

Bonus video: