Horoskop za 19. jul: Jarac pronalazi srodnu dušu, a Lav doživljava uspeh, dok njih čeka iznenađenje

Dnevni horoskop za 19. jul kaže kako je pred Vodolijama težak dan, a Device će uživati u životu

Objavljeno: 19.07.2024. 05:00h
Autor:
Horoskop za 19 jul 2024 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Za većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Ovna, kraj radne sedmice donosi veliki obim obaveza, ali i odlične rezultate na poslovnom planu.

Ljubav: Nije loš dan da se ozbiljno zapitate šta hoćete i koliko je sve realno ostvarljivo. Vrlo interesanti zaključci vas čekaju ako se pozabavite ovim ljubavnim pitanjima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Možda vam neće odgovarati način rada koji vam je nametnut, ali sada morate da se prilagodite i nekim zahtevima saradnika.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni i uz to još spremni za avanturu, evo dana u kome bi to moglo bit ii ostvareno. Uživajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Solidan radni dan nalazi se pred najtipičnijim Blizancima, naročito onima koji se bave poslovima povezanim sa putovanjima i inostranstvom.

Ljubav: Ovaj petak nije povoljan za konkretne ljubavne akcije, ali svakako može biti interesantan za obostrani suptilni pretres aktuelnog partnerskog stanja.

Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Rak

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Rakovi dočekuju objektivno umorni, ali još više nervozni zbog brojnih poslovnih detalja koji su se istumbali u prethodnom periodu.

Ljubav: Vrlo je realno očekivati da i danas u sferi ljubavi imate nekoliko zanimljivih susreta i prilika za finu komunikaciju sa potpuno novim simpatičnim osobama.

Zdravlje: Preventivno delujte na zaštiti disajnih puteva.

Lav

Posao: Vrlo dobre poslovne okolnosti trebalo bi da prate Lavove na kraju radne sedmice. Fino poentirajte i ne žurite sa počinjanjem novih projekata.

Ljubav: Prilično aktivan i potencijalno buran dan čeka vas u sferi ljubavi. Najviše talasanja može doneti susret sa osobom iz bliske prošlosti vašeg privatnog života.

Zdravlje: Osim variranja krvnog pritiska, nema drugih upozorenja.

Devica

Posao: Malo umor, nešto više neraspoloženje obojiće veći deo ovog radnog dana kod većine Devica. Odradite osnovne zadatke i poradite na što manjem nerviranju.

Ljubav: U najavi potencijalnih dešavanja na polju ljubavi nema nagoveštaja krupnih promena. Ovaj petak biće sličan prethodnim danima.

Zdravlje: Povedite računa o sitnim kostima i čulima.

Vaga

Posao: Pokušajte da izbegnete ozbiljnije nesporazume u komunikaciji danas. Moguće je odlaganje nekog kraćeg puta.

Ljubav: Nije loš dan za ljubavne akcije, mada nije realno očekivati preterani angažman kao ni događaje koji ostavljaju tragove na duže staze.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Škorpija

Posao: Prilično naporan ali i veoma bitan radni dan nalazi se pred tipičnim Škorpijama. Bar jedan važan razgovor i poslovni dogovor čeka vaš aktivni pristup.

Ljubav: Bilo bi lepo da budete budni i na polju ljubavnih relacija, jer nije isključeno da vas zanimljivim predlogom prijatno iznenadi draga osoba.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Evo jednog dana da većina Strelčeva dosta uspešno obavi sve profesionalne obaveze pod uslovom da prihvati pomoć osobe od poverenja.

Ljubav: Razgovori i važni dogovori čekaju vas i u sferi ljubavi. Budite svoji, ali nemojte stvari posmatrati isključivo iz svog ugla. Pokažite razumevanje za drugu stranu.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Jarac

Posao: Završetak radne sedmice trebalo bi da bude za Jarčeve kud i kamo bolji od očekivanog, ili tačnije rečeno – sa odličnim rezultatima na poslovnom planu.

Ljubav: Gledate napred i želite napred na svom ljubavnom putu, ali prošlosti ne daju vam mira, i realno je da budu jače nego ikada. Pokušajte da se izborite sa sopstvenimrazmišljanjima pre svega.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Vodolija

Posao: Nekoliko veoma dobrih vodolijskih poslovnih poteza može na najbolji mogući način začiniti ovu radnu sedmicu, koja ujedno predstavlja i prekretnicu na profesionalnom planu.

Ljubav: Ovaj petak nije baš najpovoljniji za forsiranje i ubrzavanje nekih kapitalnih odluka.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Poslednji radni dan u sedmici na simboličan način može označiti i kraj jedne poslovne etape, kod većine osoba rođenih u astrološkom znaku Riba.

Ljubav: Slobodne Ribe, očekuju vas novi lepi momenti u nekom izlasku ili druženju sa prijateljima. Moguće je i novo poznanstvo. Uživajte.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.