Jelisaveta Orašanin pokazala najlepše letnje farmerice: Vizuelno produžuju samu figuru, a lagane su poput pera

Jelisaveta Orašanin nas je oduševila savršenim odabirom letnjih farmerica, koje su i praktične i sofisticirane.

Objavljeno: 17.07.2024. 18:47h 18:50h
Jelisaveta na odmoru, Foto: Printskrin@jagodenamagli/Instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin se na Instagram profilu pohvalila kako ume da uživa na odmoru pored bazena u predivnoj i luksuznoj vili.

Pored sve te lepote koja se nalazila pored nje, na njoj smo primetili pravu lepotu kroz hit farmerice leta.

Opušteni kroj farmerica brenda Loeve glavni je komad tokom leta, jer održava notu kežual stila, uz to su toliko lagane da ih nećete osetiti na koži, a neće vam biti ni toplo ni neprijatno da šetate u njima.

Kako pravilo nalaže, pošto je u pitanju opušteni kroj, one ostavljaju utisak kao da vise na vama, uz to su naravno široke kako se spuštaju ka nogavicama, a ne zatežu ni puno u struku. Uz to vizuelno produžuju samu figuru.

Jelisaveta je na sebi imala i šljokičavi top koji nam je ostavljao utisak groznice subotnje večeri u Studiju 54, koji se lepo slagao sa celokupnom kombinacijom. Ribarska teksas kapica lepo je došla kao šlag na torti, ističući njenu sposobnost da odlično uklopi iste materijale, a da to ne izgleda dosadno.

Bleda varijanta je naravno najpoželjnija, zbog svoje moći da odbije sunčeve zrake i tako učini da se osećate rashlađeno. Uz top, košulju na kratke rukave ili pak polo majicu, izgledaćete prilično lepo i ostaviti utisak pravog majstora uličnog stila.

Bonus video: