Vreme je da uživate svim čulima: Čuda su moguća, a sve počinje upravo sada

Objavljeno: 15.07.2024. 13:23h 09:42h
Autor:
Foto: Promo

Exit i Iqos ove godine su rešili da naprave najbolju žurku svih vremna. Željni uživanja svim čulima posetioci su u Novom Sadu počeli zagrevanje pred Exit tako što su posetili matine žurku u Teglici gde su mogli da uživaju slušajući DJ Fanatik.

Punoletni korisnici Iqos-a napokon imaju priliku da uživaju u free smoke festivalu na kojem su čuda moguća, a sva čula probuđena.

foto: Promo

Tako je moguće da dobijete i besplatan put u Tokio i to zahvaljujući Iqosu koji slavi 10 rođendan, a punoletni korisnici će moći da se prijave upravo na Exit festivalu kako bi mogli da odu na globalni Iqos TogetherX Event. Zamislite da na jednom tako čudesnom festivalu kao što je Exit dobijete mogućnost da odete u Tokio koji mnogi nazivaju gradom budućnosti.

S ciljem da probude sva čula i da steknu nezaboravno iskustvo, u subotu 13. jula posetioci su u Teglic mogli da isprobaju jedinstven sladoled i koktel od marakuje i mente.

foto: Promo

Zahvaljujući saradnji Iqosa i fine dining restorana Salon 5.a. svi posetioci Teglice su uživali u besplatnom sladoledu koji je posluživala Anđela Risimić, vlasnica i šef kuhinje ovog restorana.

Dopustite da sasvim razbudite čulo vida tako što ćete posetiti Cube digitalne instalacijama koje mogu samo da se vide u najvećim svetskim muzejima i galerijama savremene umetnosti, a od ove godine i na Exit festivalu.

Cube instalacije su poznate po infiniti mirrors, reflektujućim panelima koji stvaraju hipnotički efekat “beskonačnog ogledala”.

foto: Promo

Uključite kamere telefona, zabeležite momenat dok ulazite u svet nepoznatog, svet u kojem enterijer oživljava zahvaljujući dinamičnoj igri različitih boja i oblika.

Tropical Pearls žurke zahvaljujući Iqosu trajaće 4 dana od 18h do 21h širom Novog Sada, gde ćete moći da zadovoljite čulo mirisa, sluha, vida i ukusa. To je pravo zagrevanje za Exit a u nedelju, 14. jula vas očekuje u DJ Goran Starčević u Pause Concept restoranu.

foto: Promo

Dok oko vas plešu slike, pretapaju se boje i oblici, zvuci Exita napajaju vaše telo, a vazduhom plovi miris marakuje i nane, uživajte u jedinstvenom doživaljaju o kojem ćete pričati godinama kasnije. Neka žurka počne!

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne