Leto je varljivo, a srce zavodljivo

Romanse na godišnjem odmoru: Ovan traži samo zabavu, Vaga pravu ljubav, a njima su letnje avanture su san snova

Blizanci i Strelci serijski zavode, a Device i Jarčevi postaju mete zavodnika

Objavljeno: 26.07.2024. 10:07h
Autor:
Foto: Shutterstock

Ovan voli avanture

Visoke temperature, manjak odeće i poneki ispijeni koktel pripadnike ovog znaka podstiču da postanu opasni zavodnici na plaži. Njihova strastvena priroda omogućava im da lako zavedu, ali i da budu zavedeni. Ali nemojte se zavaravati, duboka osećanja nemaju veze s tim. Dok god ima hemije, letnja avantura biće im zanimljiva, ali čim krene razgovor o ozbiljnijoj vezi, jednostavno će nestati.

foto: Shutterstock

Bik je opasan zavodnik

Klimatizovane prostorije, baldahini, udobne ležaljke i zgodna osoba za drugim stolom idealan su ambijent za letnju romansu Bikova. Sledeći korak u zbližavanju je romantična večera sa obiljem dobre hrane, a u avanturi će uživati svim svojim čulima. Tada će čak i okrenuti leđa društvu s kojim su na odmoru. Loše je to što njihove afere veoma kratko traju.

S Blizancima zabavi nema kraja

Pripadnike ovog znaka lako je prepoznati. Obično nose minijaturni kupaći kostim, najglasniji su u društvu i glavni zabavljači. Najlakše zavode kroz sport, igrajući badminton ili odbojku. Ako uspete da ih uvučete u razgovor i on potraje duže od nekoliko minuta, velike su šanse da su zainteresovani, ali morate biti spremni za aktivnu romansu, u kojoj ćete stalno biti okruženi drugim ljudima.

Rak flert pretvara u ljubav

Pripadnici ovog znaka dugo će posmatrati svoju metu pre nego što odluče da joj priđu, a pošto to urade, verovatno će već biti pomalo zaljubljeni. U romansu će ući ozbiljno i za kratko vreme razviti duboka osećanja, pa druga strana to mora imati na umu i ne petljati se s njima ako nije spremna na dugu vezu.

foto: Shuterstock

Lav je idealan za letnju romansu

Opušteni, željni pažnje i ljubavi, pripadnici ovog znaka stvoreni su za letnje ljubavi. Pošto dobro izgledaju, zavešće vas svojim fizičkim izgledom i top-formom, a tek u dubljem razgovoru otkriće svoju nežnu i romantičnu stranu. S njima vas čekaju duge šetnje uz more, večera uz zalazak sunca, ali i buđenje u zoru na plaži.

Devica želi zabavu bez obaveza

Koktel u jednoj, mobilni u drugoj ruci i mozak "na paši" opis je ponašanja pripadnika ovog znaka, koji se tokom cele godine kontrolišu, a na godišnjem odmoru potpuno opuste. U svojoj glavi će unapred ograničiti ljubavne avanture na kratki rok i mnogo uživanja, a pobeći će glavom bez obzira na prvi pomen mogućeg nastavka avanture.

Vaga voli romantiku

Pripadnici ovog znaka u letnjoj romansi uživaju kao i u svakoj drugoj vezi i traže romantiku i komplimente. Retko će same prve prići simpatiji, ali će se baš slučajno zateći na istom mestu gde bi ona mogli biti. Nekoliko dana provedenih s Vagom donose uspomene koje se pamte za ceo život, a moguć je i nastavak veze nakon odmora.

Škorpija leti najbolje osvaja

Gitara, lopta ili suncobran su rekviziti kojima ovi majstori zavođenja vrbuju svoje žrtve. Većina pripadnika ovog znaka željna je letnjih avantura i retko ih odbija, čak i ako se druga strana nalazi u ozbiljnoj vezi ili braku. Ipak, moglo bi se dogoditi i da sami sebe prevare i da se bespovratno zaljube onda kad to najmanje očekuju.

foto: Shutterstock

Strelac voli neobične scenarije

Plaža je idealno mesto za opuštanje pripadnika ovog znaka, a tamo samouvereno privlači poglede svojim ekstravertnim ponašanjem. Osvojiti ih možete pozivom na paraglajding ili bandži-džamping. Njihovi poljupci će biti strastveni, izjave ozbiljne i želja jaka, ali se to pre može pripisati letu nego iskrenim osećanjima.

Jarac sam sebe ne prepoznaje

Hladnokrvni i promišljeni pripadnici ovog znaka leti se ponašaju mnogo slobodnije i ne brinu preterano o posledicama svojih dela. Sami nikad neće prići simpatiji, već će kao primadone čekati da ona priđe njima, kako bi držali konce u svojim rukama. Seksepil i oslobođena strast, koju inače sputavaju, na moru ih čine izuzetno poželjnim.

Vodoliju će privući originalna ličnost

Čitanje poezije i filozofski razgovori uz čašu vina situacije su u kojima Vodolija zavodi. Njih neće privući neko ko samo dobro izgleda već im je bitnije da druga strana zrači šarmom i harizmom. Ipak, koliko god njihove namere izgledale ozbiljnije od obične avanture, nema velike šanse da će se kasnije ikad više javiti.

foto: Profimedia

Ribe ne štede osećanja

Pripadnici ovog znaka ljubavnici su kakvi se samo mogu poželeti. S njima možete ići na ronjenje ili se držati za ruke dok posmatrate zvezdano nebo, a osećaj ljubavi koji će vam pružiti je zagarantovan. Na rastanku će za vama pustiti iskrenu suzu, pa se druga strana nikako ne može osetiti iskorišćeno čak i ako su jedno drugom bili samo letnja avanturica.