U drugoj polovini jula, ova 3 znaka će da dobiju novac iz neočekivanih izvora: Univerzum im donosi finansijsku injekciju

Vaš horoskop za drugu polovinu jula 2024. godine donosi sezonu Lava, pun Mesec u Jarcu i retrogradni Neptun

Objavljeno: 12.07.2024. 22:55h
Foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuvеni ruski astrolog Pavеl Globa izdvojio jе tri znaka Zodijaka koji ćе tokom drugе polovinе jula 2024. uživati u izobilju, prospеritеtu i povoljnim finansijskim prilikama. Univеrzum ćе u najvrеlijеm mеsеcu posеbno obradovati Blizance, Lavove i Vodolije, a novac možе doći i iz nеočеkivanih izvora.

Saznajtе šta su vam zvеzdе sprеmilе i kako da to na najbolji način iskoristitе.

foto: Shutterstock

Blizanci

Kada Neptun, planet kreativnosti i snova, krene retrogradno kroz tvoju 10. kuću društvenog statusa, neki Blizanci će doživeti značajne promene u svojim karijerama. Nova mesečina u Raku osvetljava tvoju 2. kuću posedovanja, što može značiti dobre vesti u finansijskom smislu, iako unutar granica naše ekonomije ne možemo praviti konkretne prognoze.

Palas završava svoju retrogradnost u Škorpiji u tvojoj 6. kući zdravlja, podsećajući te da staviš svoje blagostanje na prvo mesto. Sredinom meseca, moćan pun mesec u Jarcu aktivira tvoju 8. kuću se*sa, smrti i transformacije, obećavajući intenzivna iskustva (i možda burne trenutke). Dok Lavovska sezona donosi talas kreativnosti, želja da ostaneš kod kuće i napuniš se energijom, uživajući u svojim hobijima, postaje sve jača. Naposletku, retrogradnost Hirona poziva na ponovno povezivanje s starim prijateljima, naglašavajući isceljenje i povezanost s tvojom izabranom porodicom.

foto: Thinkstock

Lav

Nebo će zablistati punim mesecom u ambicioznom Jarcu u nedelju, 21. jula. Razmišljaj o junskom punom mesecu da bi se setio šta se dogodilo i kako si se osećao. Na njihov najbolji dan, puni meseci donose ostvarenje i čak dolazak dobrodošlih vesti koje si čekao, posebno kada je reč o poslu i novcu. Međutim, puni meseci takođe mogu dovesti do anksioznosti i svađa s prijateljima ili partnerima, pa se oko ovog datuma potrudi da se umiriš.

Sunce ulazi u Lav u ponedeljak, 22. jula, započinjući Lavovsku sezonu i pojačavajući efekte Venere koja ulazi u ovaj mačji znak. Tokom narednih nedelja, poželećeš da se zabavljaš, ali isto tako želiš i da apsolutno ništa ne radiš. Dozvoljeno ti je da budeš diva kada je sunce u Lavu; samo nastavi da se proveravaš i komuniciraš svoje potrebe kako bi drugi poštovali, jer sezona Lava utiče na sve nas. Srećom, komunikacija postaje mnogo lakša kada Merkur pređe u svoj domaći znak Device.

foto: Shutterstock

Vodolija

Kada Neptun krene retrogradno, bićeš pozvan da se uveriš da dobijaš pravu nadoknadu za svoje vreme. Merkur ulazi u tvoju romantičnu 7. kuću, što može učiniti da se opušteni spojevi pretvore u nešto ozbiljnije. Dok nova mesečina u Raku nežno podseća na odmor, pun mesec u Jarcu kasnije u mesecu može te učiniti malo iscrpljenim.

I dok već prilično dobro razumeš čije mišljenje je važno, retrogradnost Palasa može te naterati da promeniš odnos prema društvenim mrežama ili da odlučiš da određeni ljudi nisu vredni tvog vremena. Mars donosi vatromet u dugoročne odnose, a sa početkom Lavovske sezone, više nego ikada uživaš u svojim najvažnijim prijateljstvima. Na kraju jula, zahvaljujući potezima Merkura i Hirona, rane isceliteljice, možeš ponovo proceniti kako komuniciraš i odlučiti da zadržiš stvari bliže sebi.