Ovo je ćerka Nenada Jezdića, izrasla u pravu lepoticu, već je oličenje dame: A kad vide čime se bavi, svi se začude

Naslednica Nenada Jezdića krenula je očevim stopama, što je mnoge iznenadilo, jer je delovalo da slavni glumac i nije baš želeo da se njegova deca bave javnim poslom

Objavljeno: 12.07.2024. 14:07h 15:34h
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Nenad Jezdić, glumac koji na sceni fascinira svojim umećem, decenijama unazad štiti svoju porodicu od svetla reflektora, trudeći se da svoje naslednike uči pravim vrednostima. Upravo svojim stavom i ponašanjem želi da im da primer da samo uporan i istrajan čovek sa jasnim ciljem ispred sebe može postići veliki uspeh u svim segmentima života.

- Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: "Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe". Čini mi se da što se više opiremo našim lošim principima, to smo sadržajniji i uspešniji kao ljudi, kao ličnosti - rekao je Jezdić.

Ljubav prema glumi preneo je i na svoju naslednicu Vasiliju, koja je upisala FDU i deo je poslednje klase čuvenog Dragana Petrovića Peleta pre prenzije. Koliko je talentovana pokazuje činjenica da je bila treća na listi.

Iako se do sada nije uopšte eksponirala u javnosti i o njenom životu se ne zna gotovo ništa, imamo prilike da vidimo kako izgleda na slici da svojim "klasićima", koju je obavila Instagram stranica "Glumačke klase".

Sa druge strane, njen poznati otac odavno je svoj mir pronašao u selu Zabrdica, te ponosno ističe da poljoprivredu obožava. Godinama je u predivnom braku sa suprugom Sarom, a kruna njihove ljubavi su četvoro dece. Kao pravi zaštitnik, ne eksponira svoje najmilije u javnosti, kako bi sprečio da budu deo nekih nepirjatnih situacija.

Prelep brak pored žene koja je godinama misterija

Jezdić vrlo retko priča o svojoj lepšoj polovini, a je jednom prilikom podvukao da mu je porodica najveća snaga. Sari se zakleo na večnu ljubac 1996. u manastiru „Visoki Dečani“, na Kosovu i Metohiji, u prisustvu članova porodice i prijatelja, među kojima su bile brojne Nenadove kolege. U godinama koje su usledile dobili su četvoro dece: tri ćerke i sina.

foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Kada sam rekao "da", da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: "Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano". Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim - objasnio je.

Iako danas živi prilično lagodno, početak bračnog života nije delovao obećavajuće.

- Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg - rekao je Nenad koji ima prilično jasan stav o roditeljstvu.

Glumac je svojevremeno objasnio da Sara ni po koju cenu ne želi da se eksponira i da on njenju odluku apsolutno poštuje bez pogovora.

foto: Kurir / Vladimir Sporčić

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - ispričao je glumac.

Put ka uspehu Nenada Jezdića

Nenad Jezdić je jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, prepoznatljiv po svom talentu, harizmi i sposobnosti da se transformiše u različite likove na velikom platnu, malom ekranu i pozorišnoj sceni.

Odrastao je u Valjevu, gde je završio osnovnu i srednju školu. Još u mladosti je pokazivao interesovanje za glumu i umetnost. Nakon srednje škole, upisao je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, gde je diplomirao glumu. Tokom studija, Jezdić je bio poznat po svom predanom radu i strasti prema glumi.

foto: Kurir/Vladimir Šporčić

Neki od najpoznatijih filmova u kojima je glumio su: "Zona Zamfirova" (2002), "Ivkova slava" (2005), "Montevideo, Bog te video!", "Montevideo, vidimo se!" (2014) i drugi.

Pored filmskih uloga, Nenad je poznat i po svojim televizijskim ostvarenjima. Neki od zapaženih projekata uključuju: "Selo gori, a baba se češlja" (2007-2011), "Ravna Gora" (2013-2014), "Koreni" (2018)...

A sav svoj raskošni talenat pokazuje u predstavi "Knjiga o Milutinu", gde sam na sceni publici izaziva najdublje emocije.