Sa 20 godna mlađom devojkom upoznala ga je supruga: Kada se razveo, odmah je krenuo nju da muva i uspelo mu je

Veza između Bredlija Kupera i 20 godina mlađe Džidži Hadid postaje sve ozbiljnija

Objavljeno: 11.07.2024. 09:00h
Autor:
Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čini se da se odnosi Bredlija Kupera i Džidži Hadid zahuktavaju, nakon spekulacija da je njihova romansa prerasla u "punu vezu."

Glumačka zvezda (49) i manekenka (29), čija je razlika 20 godina, viđeni su nakon što su zajedno izašli iz jedne zgrade u Njujorku u utorak.

Džidži je pokazala svoj utegnuti torzo u ležernoj beloj majici sa grafičkim printom žutog smajlija.

foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izlazak dolazi usred glasina da je njihova veza "napredovala" i "postala ozbiljnija." Njih dvoje su počeli da izlaze pre 9 meseci, a od tada je njihova romansa prerasla u "potpunu vezu", kako kaže magazin "Pipl".

Izvor blizak paru tvrdi da je Džidži veoma srećna u vezi sa Bredlijem, te uprkos karijeri uspeva da nađe vremena za ljubav.

"Nisam bio siguran da je ovo bilo nešto drugo osim opuštenog druženja kada je počelo, ali postalo je ozbiljnije", ispričao je izvor.

foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Priča se da je Džidži Hadid bila zaljubljena u Bredlija i pre nego što su počeli da se zabavljaju, a par sada ima solidnu vezu i veoma su srećni zajedno.

"S obzirom na to koliko su oboje zauzeti poslom i porodicom, uspeli su da ovo održe u životu i napreduju", dodao je drugi izvor.

Bredli je otac ćerke Li De Sejn (7) sa bivšom ženom Irinom Šejk (38), dok Hadid deli ćerku Kai (3) sa bivšim suprugom Zejnom Malikom (31).

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošlog meseca Bredli i Džidži uživali su na večeri u Njujorku. Nisu želeli da sakriju svoju ljubav, grleći se i razmenjujući međusobne poljupce u restoranu.

Bredli i Džidži su se spojili zahvaljujući njegovoj bivšoj ženi Irini. Neimenovani izvori su podelili da su "Džidži i Irina godinama bile bliske dok su radile zajedno."

Bonus video: