Glumica u 66oj godini izgleda TOP: Skinula se samo u gaćice pa napravila haos na društvenim mrežama

Šeron Stoun je glumica koja ne robuje predrasudama, pa se tako skinula u toples i u 66oj godini ponosno pokazala golo telo na Instagramu

Objavljeno: 10.07.2024. 12:16h 13:53h
Foto: Printscreen/Instagram

Za Šeron Stoun kažu da je jedna od najpametnijih osoba u Holivudu. Da je slobodnog duha i da ne robuje predrasudama pokazala je bezbroj puta, a potvrdila i sada kada se skinula samo u donji deo bikinija i tako gola pozirala.

"Ponekad jednostavno moram pravo iz bazena da odem da slikam," rekla je glumica dok je prikazana kako slika obučena u bikini.

Glumica je nedavno priznala da je 18 miliona dolara koje je zaradila tokom svoje glumačke karijere jednostavno nestalo onih godina dok se oporavljala od moždanog udara i nije radila.

Šeron je ispričala da joj je bilo potrebno sedam godina da se oporavi od moždanog udara, dok lekari nisu bili baš optimistični.

foto: RSKM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica tvrdi da je upravo moždani udar promenio njen način razmišljanja, te je nakon njega shvatila šta je zaista važno u životu.

"Budistički monah mi je rekao da sam reinkarnacija i to u svoje sopstveno telo. Znači da sam umrla i ponovo se vratila."

foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Citati Šeron Stoun:

  1. "Nisam imala sreće sa najvažnijim stvarima u životu. Nisam imala sreće sa zdravljem i nisam imala sreće sa brakom, ali sam se sabrala i odlučila da idem dalje."
  2. "2001. godine imala sam teško krvarenje u mozgu, tako da mi je dobro poznata alternativa smirivanju starenja. Krv je ulazila u mozak devet dana. Procenat preživelih posle onoga što sam ja pretrpeo je veoma mali. Zatim sam dve godine ponovo učila da hodam, pričam i čitam. Posle toga, svaki razgovor o borama mi se čini smešnim."
  3. "Na zemlji nikada neće biti potpunog mira i spokoja. Ali oni mogu postojati u vašoj glavi."
  4. "U SAD ima 400.000 farbanih plavuša sa istim nosovima, istim ogromnim usnama, preoblikovanim obrazima i snežno belim zubima. Da li ih neko smatra privlačnim?"
  5. "Do svoje 58 godine shvatila sam da lepota dolazi iznutra. Da biste bili lepi, morate da radite ono što želite i to svaki dan. Volim da plešem do iznemoglosti."
  6. "U prvoj polovini vašeg života, vaše lice je ono sa čime ste rođeni. Drugo poluvreme je ono što zaslužujete."
  7. "Zaista lepa žena je uvek ljubazna prema drugim ženama i ljudima uopšte. Ona ne prihvata rivalstvo, spletke i podlost."