Horoskop za 10. jul: Lav ulaže sve napore da zavede neosvojivu, Device uživaju maksimalno, a njih čeka veliki dobitak

Dnevni horoskop za 10. jul kaže da su Ribe srećne tu gde jesu, dok Strelčeve čeka iznenađenje

Objavljeno: 10.07.2024. 05:00h
Autor:
Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovan

Posao: Budite strpljivi i što precizniji, odnosno nemojte odustajati od svojih stavova, ma koliko puta bude neophodno ponavljati najsitnije detalje kako biste ostvarili zacrtan cilj.

Ljubav: Nema razloga za bilo kakvu žurbu kada je ljubav u pitanju, tek vam predstoje dani za uspešne ljubavne akcije.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Bik

Posao: Prilično naporan i zahtevan dan je pred većinom Bikova na polju poslovnih aktivnosti. Moraćete da ubacite u veću brzinu, kako biste sve uspeli adekvatno da obavite.

Ljubav: Nije loš dan da neku od svojih ljubavnih zamisli sprovedete u delo. Samo napred.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Promenljiva poslovna klima očekuje Blizance tokom ovog dana, počev od izmene nekih planiranih aktivnosti, pa do odlaganja nekih dogovora za kasniji period.

Ljubav: Za slobodne pripadnike znaka, kreće period društvene aktivnosti, više izlazaka i druženja sa prijateljima, a uz to idu i zanimljiva poznanstva. Možete i uploviti u novu vezu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Sve ono što budete pokušali na brzinu da rešite verovatno je da ćete se u istom i zapetljati i izgubiti mnogo vremena, a nisu isključene ni greške. Usporite.

Ljubav: Slobodni Rakovi, otvaraju se mogućnosti za ozbiljnije ljubavne priče.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Objektivno možete više i bolje, ali ponekad su prateće okolnosti toliko nenaklonjene, da čak i ogromna lavovska energija bude nedovoljna za promenu odnosa snaga. Poradite na fokusu, ne dozvolite da vam nebitni detalji odvlače suviše vremena i energije.

Ljubav: Slobodni Lavovi jedna osoba vam je izuzetno interesantna. Ipak, jedna doza opreza će itekako postojati kod vas.

Zdravlje: Opterećenje kičmenog stuba.

Devica

Posao: Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć osoba iz bliskog okruženja, ukoliko negde zapnete zbog nekih iznenadnih promena dogovora, ili načina dalje realizacije. Neke poteze ćete možda morati da ponavljate.

Ljubav: Slobodne Device sa osobom koju ste upoznali u proteklom period možete imati sve lepšu i opušteniju komunikaciju, savet je nemojte žuriti, neka sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vaga

Posao: Bilo bi dobro da se danas maksimalno angažujete, i pokušate da završite sa zacrtanim obavezama na vreme. Mogu se pojaviti problemi koji se odnose na rokove koje morate ispoštovati naročito kada je papirologija u pitanju.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo sa novom simpatičnom osobom koja će vas na prvi pogled zainteresovati. Uživajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje većinu tipičnih Škorpija. Budite strpljivi i fokusirani na ono što radite.

Ljubav: Neke sitnice vam mogu stvoriti manje tenzije, i negativno raspoloženje, ali sve je srećom prolaznog karaktera.

Zdravlje: Prijala bi vam umerena fizička aktivnost.

Strelac

Posao: Pokušajte tokom ovog dana da nervozu ne prenosite na polje poslovnog delovanja, jer su moguća kašnjenja, odlaganja, problemi sa papirologijom, dogovorima.

Ljubav: Ako ne budete pronašli druge načine da se opustite, onda bi potencijalna dešavanja u sferi ljubavi mogla da budu od koristi.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Jarac

Posao: Mudro razmislite pre nego što se sa nekim posvađate danas. Komunikacija vam neće biti jača strana, stoga birajte reči.

Ljubav: Ako vam je to u interesu, onda bi bilo logično da se prepustite osećanjima i za nijansu više oslonite na drugu stranu, nego što ste to inače navikli. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

Vodolija

Posao: Potrudite se da bar malo smanjite veliko rasipanje energije, ali i da selektujete obaveze po prioritetima, kako biste izbegli prenatrpanost obavezama, i samim tim izazove u komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: Povoljan je astrološka klima ukoliko ste naumili da sebi i dragoj osobi priuštite neki odmor, ili kraće putovanje. Uživajte.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija, više kretanja.

Ribe

Posao: Nešto sporiji ritam očekuje Ribe tokom ovog dana, nemojte da vas to demotiviše. Obratite pažnju na bitne detalje, jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira.

Ljubav: Osećaćete se pomalo nesigurno, a kod nekih se čak mogu javiti sumnje u vernost druge strane. To je posledica vaših unutrašnjih nemira i nekih razgovora koji vodite sami sa sobom, što je i najteže u životu generalno.

Zdravlje: Moguća glavobolja, nervoza.