Šta pravi muškarac u Srbiji treba da uradi da bi svaka žena bila zadovoljna: Neverovatan spisak zahteva

Objavljeno: 07.07.2024. 08:14h 08:24h
Autor:
Foto: Shutterstock

Bez alata nema zanata

Pravog muškarca danas teško je opisati. Njegove očekivane osobine razlikuju se od žene do žene, pa ipak, neke stvari treba da su "red flag" odnosno crvena zastavica ili alarm, bar ako je sudeći po društvenim mrežama i neobičnim razlozima za raskid.

Ukoliko neke od nabrojanih stvari ne zna, onda možda on i nije pravi...

Ovo je možda najbitnije

Muškarci su poznati po tome da ne vole šoping i da ne žele da gube vreme kupujući, ali ipak neke stvari svaki frajer mora da usvoji. Na primer, ne može a da ne zna koji je proizvod kvalitetan, a koji ne. Žene u Srbiji se generacijama unazad žale na muževe kojim kažu da kupe jedno, a "oni donesu drugo". Na primer, ne bi valjalo da se desi da uporno kupuje neprovereni toalet-papir, jer to je isto kao da vam donosi neke užasne higijenske uloške.

Važno je da bira zvučni, a kvalitetni brend koji je proverenog kvaliteta jer to govori o njemu, ali i o vama. Na primer, za razliku od konkurencije, Perfexov Cotton Like, troslojni papir premium kvaliteta, dobar je i kvalitetan izbor jer je dugotrajan, izdržljiv, rolna traje duže od drugih. Sve to je posebno bitno u suživotu kada zajedničkim snagama rukovodite finansijama i kada treba da pazite na svoje zdravlje i sebi pružite maksimalnu udobnost.

Nežan i požrtvovan

Nežni i požrtvovani muškarci odrastaju u iste takve dede, a to je veoma bitno jer se ljubav neguje i čuva, a u starosti dolaze unučići, kojim treba pružiti ljubav i sreću. Ovakvi muškarci su dobri sinovi, muževi, prijatelji i kumovi, a te dve osobine su win-win u mnogim životnim izazovima.

Bez upoređivanja, molim

Samo nek vas ne upoređuje sa drugim ženama! Dakle, ne, niste kao njegova majka i ne, niste kao njegova bivša. Razlikujete se ako ništa, a bar po tome što vam kuhinja nije zatrpana krpetinama već uredno koristite ubruse kao što je onaj Professional - koji može da upije i najizazovnije površine.

Učestvovanje u odgajanju dece

Vremena su se promenila. Nekad su žene bile u kuhinji, a muškarci su radili, a danas - svi rade. Važno je da muškarac učestvuje u odgoju dece, jer u suprotnom, logično, žene se bune i izrastaju u nezadovoljne supruge.