Zahvalna Bogu što je muž prevario, promenila sve iz korena: Sad živi bajku i zbog ovoga je bolja riba od duplo mlađih

Za Gven Stefani kao da je vreme stalo, jer u 54. godini izgleda bolje, čini se, nego na početku karijere! A glavni "krivac" za to je ljubav.

Objavljeno: 24.06.2024. 09:59h 12:15h
Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Gven Stevani trentuno uživa u Veneciji sa mužem Blejkom Šeltonom i sinom, te prizori iz prelepom italijaskog grada pokazuju da je pevačica srećnija nego ikada. Njena popularnost s godinama nikako ne opada, a svi se pitaju kako joj je pošlo za rukom da se nakom bračnom brodoloma i velike sramote izdigne kao feniks iz pepela i postane još bolja i zanosnija.

foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada je Gavin Rosdejl uhvaćen kako vara svoju suprugu Gven i to sa dadiljom njihove dece, ceo svet je ostao u čudu. Par je godinama važio za jedan od skladnijih u Holivudu, ali to je izgleda bila samo dobra farsa. Tih dana su sve oči bile uprte u pevačicu koja je morala "na nogama" da izgura sva ta govorkanja i podsmehe.

Baš u tom momentu isplivao je na površinu čvrst karakter ove muzičke ikone. Naime, prvo je javno obelodanila celu priču, kako bi prekinula ogovaranja, rekavši da je suprug varao čak i u momentu dok je rađala njihovo treće dete.

Zatim je počela da flertuje sa kantri pevačom Blejkom Šeltonom. U to vreme i sam Blejk je završio svoj dugogodišnji bra,k pa je slobodno uplovio u romansu sa atraktivnom pevačicom.

Otkako je sa njim, Gven prosto cveta. Sa ponosom ističe da nikad nije imala toliku profesionalnu i privatnu podršku, kao što je ima sada od Šeltona.

foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako izgleda tako dobro u šestoj deceniji?

Stefanin večno mladi izgled predmet je mnogih nagađanja tokom godina, ali zvezda nikada nije javno govorila o bilo kakvom estetskom zahvatu. To što blista, pripisala je svojoj vezi sa sadašnjim suprugom Blejkom Šeltonom.

"Ja baš i ne radim mnogo na fizičkom izgledu. Više pažnje posvećujem duhovnim vežbama, pokušavam da se povežem i budem zahvalna za sve. Ja živim sadašnjost, prošlost ostavljam tamo gde joj je mesto i ne opterećujem se šta će se dešavati u budućnosti, već strpljivo čekam da vidim", rekla je zanosna plavuša i dodala:

"Zaljubila sam se i napisala album o tome. To vam je pravi botoks - voleti i pisati pesme o tome. To je bio najveći događaj u mom životu. ", poručila je nasmejana Gven za portal HollywoodLife.

FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Danielle Del Valle / Getty images / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Stefani je nekada vežbala pet puta nedeljno, ali to nije dugo trajalo.

"Primetila sam da u teretani više ličim na muškarca i težim boksu i dizanju tegova. Suviše je iscrpljujuće, nije to za mene", otkriva pevačica, koja se sada bavi pilatesom i jogom, zbog kojih se jako lepo oseća, ali i veoma vodi računa o ishrani.

"Volela bih da ne postoje pravila i da mogu da jedem šta god želim, ali sam vremenom naučila da me trenutak kada shvatim da ne mogu da iznesem neku odeću čini jako nesrećnom. Ako na bini ne izgledam savršeno, i ne izlazi mi se. Zato stalno sebe podsećam na to i suzdržavam se od nezdrave hrane", iskrena je.