Neverovatno

Jasmin Le Bon napunila 50. godina: I dalje joj zavide na izgledu! (FOTO)

Nikome nije jasno kako je uspela da održi tako mladoliko lice, ali i figuru na kojoj mogu da joj pozavide mnogo mlađe žene

Objavljeno: 29.10.2014. 19:35h 14:04h
Autor:
Foto: Beta

Iako danas proslavlja 50-i rođendan, manekenka i model Jasmin Le Bon izgleda skoro kao na početku karijere!

U modne vode zaplovila je još 80-ih godina prošlog veka, a tokom karijere uvek je bila na samom vrhu liste najtraženijih modela. Radila je za najveće modne kuće, kao što su Šanel, Versaće, Kristijan Dior i mnoge druge, a izbor je padao na nju jer je na jednistven način uspevala da iznese duh brenda kroz odeću.

A kako Monika Beluči izgleda u 50-oj godini, pogledajte OVDE.

Foto: Beta

Bila je zaštitno lice mnogih kozmetičkih brendova, linija kupaćih kostima i zvezda najprestižnijih modnih revija, a iako se nalazi na početku šeste decenije, Jasmin i dalje dobija ponude za modne revije i rado ih prihvata.

Popularna princeza Leja danas ima 58 godina! Kako danas izgleda žena za kojom su poludeli muškarci širom sveta, pogledajte OVDE.

Foto: Reuters

Za pevača Simona Le Bona udala se 1985. godine, rodila mu tri ćerke, a mnogi im i dan danas zavide na ljubavi koja traje skoro tri pune decenije. Ćerka Amber krenula je majčinim stopama i danas gradi uspešnu manekensku karijeru.

OVDE pročitajte zašto je Sofija Loren ponosna na svojih 80 godina!

Foto: Reuters