FATALNU GLUMICU KOJA SE UDAVALA 4 PUTA NIKO U POČETKU NIJE HTEO: Najpametnijoj OSKAROVKI je samo ovaj MUSLIMAN bio pravi

Ona važi za najpametniju ženu u Holivudu, sa visinom koja je plašila druge, zbog čega nije bila primećivana tokom srednje. Kasnije je samo ovaj musliman mogao da bude otac njene dece. Ovo je priča oskarovke Džine Dejvis.

Objavljeno: 12.04.2024. 10:19h
Autor:
Foto: Profimedia

Glumica Džina Dejvis, izazvala je veliku pažnju svojim retkim pojavljivanjem u kombinaciji koja je isticala figuru, dok je u četvrtak u Las Vegasu primila priznanje Viola Dejvis Tejlblezer na dodeli nagrada za dostignuća na velikom platnu tokom Sinemakon festivala.

Događaj se može pohvaliti da je „osmišljen da istakne dostignuća i sjajan rad glumaca, glumica i filmskih stvaralaca, nagrade daju priliku globalnoj industriji pozorišnih prikaza da se zahvale što su najbolje u filmskom stvaralaštvu doveli na svoje ekrane.

Dok je bila na crvenom tepihu na događaju, zvezda je obukla uklopljenu, crnu haljinu koja je prilepila uz njen okvir i sadržala je svetlucave cvetne ukrase oko naramenica.

foto: RONDA CHURCHILL / AFP / Profimedia

Dejvisova se veselo osmehnula dok je pozirala na crvenom tepihu dok je u rukama držala nagradu.

Džina Dejvis važi za jednu od najinteligentnijih glumica, na osnovu toga što je pripadnica Mensa organizacije, koja prima ljude sa natprosečnom inteligencijom.

Ona je u početku imala velikih problema da pronađe srodnu dušu, ističući da je muškarci nisu ranije ni primećivali.

foto: STARMAX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Momci nisu hteli ni da me pogledaju. Prvi put me je jedan dečko pozvao na sastanak tek u trećem razredu srednje škole i tada sam pomislila: "To je to, sad ću početi da izlazim". Ali više niko nije želeo da izađe sa mnom, ni taj dečko, ni bilo ko drugi", govorila je glumica o svom srednjoškolskom periodu u Švedskoj, za medije jednom prilikom, istakavši svoju visinu kao glavni razlog.

Ona je savladala švedski jezik vrlo lako, a kako i ne bi, kada već važi za najinteligentniju ženu Holivuda.

Njen put nije uopšte bio lak. Tokom studija glume na Bostonskom univerzitetu, Džina je morala da radi kao konobarica i prodavačica, a tek kasnije je počela kao manekenka, gde joj je pomogla činjenica da pored visokog IQ-a, ima i telesnu visinu. Jednom je dobila priliku da bude jedan od modela za modnu kampanju Viktorijas Sikret brenda donjeg veša.

U toj kampanji je primetio reditelj Sidni Polak, gde je dobila ulogu za film "Tutsi", i od tada kreće njen uspon.

Džina se udavala četiri puta. Sa njenim poslednjim suprugom, iransko-američkim plastičnim hirurgom Rezom Jarahijem, ima četvoro dece, koje je rodila u svojoj 48.godini.

Ona je u njemu prepoznala jedinu osobu koja bi bila sposobna da bude otac njene dece, ali je njihova ljubav okončana 2017.godine.

foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Oni nisu zvanično bili u braku, tako da nije bilo ni zvaničnog razvoda ni brakorazvodne parnice. Prvi suprug Ričard Emolo bio je ugostitelj, dok su Džef Goldblum i Reni Harlin bili obojica glumci i filmski producenti.