SUPERHERO: ljubav, muzika i moda sa svrhom

Najnovija SUPERHERO kolekcija inspirisana je ljubavlju i nosi poruke koje potpisuje talentovni muzičar Kendi

Objavljeno: 08.12.2023. 13:00h
Autor:
Foto: Dušan Milenković

Superheroji su oduvek imali moć da nas pokrenu da želimo više i radimo bolje. Dok smo bili mlađi maštali smo o njima uživali smo u njihovim pustolovinama. Ništa manje oduševljeni njima nisu ni stariji, koji obično u njihovim avanturama traže neku višu svrhu i dublju poruku.

Ove zime, zahvaljujući kompaniji Mastercard i NURDOR-u, i mlađi i stariji mogu da ponesu najnoviju SUERHERO kolekciju, koja nas motiviše da postanemo superheroji i iskoristimo svoje „moći“ da popravimo nekome dan. Četvrta po redu SUPERHERO kolekcija, dostupna je na www.superhero.rs, onlajn platformi za donacije.

foto: Dušan Milenković

Glavni motiv kolekcije je ljubav, na sve načine i u svim bojama. Predstavljeni komadi u stilu ulične mode, spoj su razigranog dizajna iza kog stoji Lidija Milovanović, art direktorka agencije McCann Beograd i efektnih stihova koje potpisuje poznati reper Kendi - Danas samo bih ljubav, Prava ljubav se lako nosi, Ljubav dolazi u svim bojama.

Kendi, prepoznatljiv po muzici u kojoj vešto spaja urbani zvuk, liriku i hiphop, ujedno je i zaštitno lice ovogodišnje SUPERHERO kampanje. Kako se od superheroja očekuje samo najbolje, posebna pažnja posvećena je izradi ove kolekcije. Majice, duksevi, komadi za decu, a po prvi put i jedan aksesoar - ceger, izrađeni su od organskog pamuka i dolaze u beloj, crnoj, crvenoj i puder roze boji i lako se mogu uklopiti u svačiji stil.

foto: Dušan Milenković

Da bi bili pravi superheroj potrebno je i da pomognete drugima u nevolji i učinite dobro delo, pa tako u okviru ove kampanje, sav prihod prikupljen donacijama putem platforme superhero.rs namenjen je izgradnji nove Roditeljske kuće u kojoj će biti smešteni mališani oboleli od malignih bolesti koji se leče u Beogradu i njihovi roditelji.

Otvaranje Roditeljske kuće očekuje se u 2024. godini, a zahvaljujući ovoj kampanji, proteklih godina prikupljeno je sedam miliona dinara, čime je ostvaren značajan finansijski doprinos važnim inicijativama koje sprovodi NURDOR, kao Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka.

foto: Dušan Milenković

Posetite www.superhero.rs platformu, istražite celu kolekciju i učestvujte u izgradnji najveće Roditeljske kuće u Srbiji. Osim donacija poklonom, na superhero.rs platformi moguće je izvršiti i jednokratne ili ponovljene donacije, isključivo onlajn, putem platnih kartica.