TRIK PROFESIONALNIH KUVARA KOJI JE ODUŠEVIO DOMAĆICE: Uz 1 sastojak riba se više neće LEPITI ZA TIGANJ prilikom prženja

Foto: Profimedia

Lekari preporučuju da se riba jede bar dva puta nedeljno, mada mnogi je izbegavaju zbog načina spremanja, koje zahteva malo veštine. Međutm, iskusne domaćice su otkrile sjajan trik - saznajte kako možete da je ispržite, a da vam se uopšte ne zalepe za tiganj. Uz njega, ova namirnicu koja donosi brojne blagodeti organizmu će vam uvek ispasti savršeno!

Foto: Shutterstock

Sve što treba da uradite jeste da tiganj zagrejete na umerenoj temperaturi, pa tek onda sipajte malo ulja.

Nakon toga blago posolite i vodite računa da je so po celom tiganju (ne treba puno soli, ali je lepo rasporedite).

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Tek onda možete da dodate ribu, ali nju ne morate da solite. Ovaj trik će vam pomoći da se riba ne zalepi, ali takođe i da ne prska tokom prženja.

(Stil / Stvar ukusa)

This browser does not support the video element.

Kako se čisiti riba Izvor: Instagram/pp_recepti_kbzu

Riba spada u namirnice koje obavezno morao da se nađu na našem jelovniku, a iz sledeći trik ćete je veoma lako spremati.