OTAC JE OD NJE HTEO DA NAPRAVI SVETICU, A ONA GOLA I DLAKAVA IZAŠLA MEĐU LJUDE: Kažu da joj ni higijena nije jača strana

Sve one koje je zanimalo kako Madonina ćerka izgleda gola mogli su da vide kada se pojavila na jednom javnom događaju.

Objavljeno: 07.09.2023. 14:50h 14:52h
Autor:
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lurds Leon pojavila se na "Victoria's Secret The Tour" događaju u pokazala svoje zanosne obline, kao i višak kilograma. Madonina ćerka obukla je svetlucavu prozirnu haljinu, dok su mnogi komentarisali da je praktično gola došla na događaj.

Osim toga što je višak kilograma bio očigledan, u fokusu su bile i duge dlake na njenim rukama. Međutim, ona ima jasan stav po pitanju depiliranja. Zalaže se za to da žena ne mora uvek da bude izdepilirana kako bi bila lepa i poželjna, te u skladu sa tim ne želi da se depilira uprkos tome što mnogi tvrde da to nije higijenski.

foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Madona je Lurds dobila iz veze sa trenerom Karlosom Leonom sa kojim je bila 90-ih godina. Ipak, ta veza završena je ubrzo nakon što se Lurds rodila.

Lurd je izjavila da je njeno vaspitanje bilo prilično strogo jer joj nije bilo dozvoljeno da izlazi. Objasnila je: 'Tata bi me ponekad pustio da se družim sa prijateljima vikendom, ali ja to zaista ne bih razmišljala o izlasku."

FOTO: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Photo Image Press/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Uprkos tome što je je imala "čelično" vaspitanje čini se da se Lurds otela kontroli, u prilog čemu ide i činjenica da se na javnom događaju pojavila gola. Ipak, mnogi komentarišu da se Lurdas ugledala na Madonu koja u poslednje vreme šokira svojim bizarnim postupcima.

Bonus video: