ŽENA GA PUSTILA DA UMRE U NAJGORIM MUKAMA: Dok se raspadao od bolova i valjao u FEKALIJAMA, ona ga TUKLA i varala

Patrik Svejzi umro je u velikim mukama, a njegovi poslednji dani bili su poput horor filma.

Objavljeno: 25.08.2023. 08:00h
Autor:
Foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Proslavljeni glumac Patrik Svejzi preminuo je 14. septmebra 2009. u 57. godini od raka gušterače i ostavio za sobom milione neutešnih obožavatelja. Njegova životna priča puna je potresnih detalja, a poslednji dani bili su poput horor filma.

Patrikova borba s rakom gušterače je započela krajem 2007., kada primetio je da nešto nije u redu tokom proslave Nove godine sa suprugom, spisateljicom Lisom Niemi.

Njegovi prijatelji ispričali su da ga je supruga Lisa držala zatočenog i tretirala poput zatvorenika, što je bilo više nego poražavajuće ako se uzme u obzir njegova bogata karijera i briljantne uloge kojima se proslavio.

foto: Profimedia

- Voleo ju je svim srcem, ali to je stvarno bila veza ljubavi i mržnje. Ona bi ga tukla, a on bi tukao zidove i nameštaj. Svađali su se, a znali su da unište hotelske sobe, automobile… Bila je to nasilna veza - rekao je prijatelj koji optužuje Patrikovu udovicu za zanemarivanje supruga.

Inače se za Patrika, kad god je mogao, brinuo i njegov brat Don, ali kada ga nije bilo, sve je bilo prepušteno Lisi.

foto: Profimedia

- Lise ne bi bilo satima, a kada bi Don došao, našao bi brata kako leži u mokraći i fekalijama jer nije mogao sam da ustane - dodaje prijatelj.

Patrikova prijateljica iz detinjstva Šarlota Stivens rekla je da je nagovarala glumca da ostavi suprugu s kojom se oženio 1975, ako ni zbog čega drugog, onda zbog silnih afera za koje je znala i porodica i prijatelji.

foto: Profimedia

Ljut zbog bolesti

Patrk, koji je preminuo na svom ranču "San Gabriel Mountains" blizu Los Anđelesa, priznao je da se jako boji i da ljut je bio zbog svoje bolesti.

- Pitam se: 'Zašto ja? - rekao je.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Kako je otkrio planirao je da što duže krije svoju tešku dijagnozu dok on i supruga ne odluče kako bi nastavili dalje, međutim američki mediji plasirali su vest da mu je ostalo samo 5 nedelja života. Ipak, glumac je tada svima poručio da ima nameru da se bori, te da ga gledaju pobeđuje opaku bolest. Međutim, bolest je bila jača.