Nervni slom

Urnebesno: Doživeo je nervni slom jer mu je otac pokosio sve video-igrice! (VIDEO)

Susret sa surovom realnošću, kada je u jednom trenu ostao bez svih igrica, ovog mladića je bukvalno doveo do nervnog sloma

Objavljeno: 26.08.2014. 17:12h 11:14h
Autor:
Foto: Printscr / YouTube

Zavisnost od igranja igrica jednako je snažna kao i ostale a ovaj video snimak to i dokazuje. Ako imate dete ili poznanika sa ovim problemom, jedan od načina da ga rešite, ekstreman doduše, je da sve igrice stavite na gomilu i jednostavno ih "ubijete" kosilicom za travu. Zvuči smešno? Mladiću iz videa nije bilo ni najmanje smešno. Štaviše, doživeo je pravi nervni slom.

Naime, njegov otac rešio je da uzme stvari u svoje ruke, pokupio igrice iz sobe svog sina i ostavio mu poruku na zidu: "Nađi posao! Počni da živiš! Nema više igrica. Tata"

http://www.youtube.com/watch?v=EglOsfErtaE#t=123
U prvi mah dečak nije verovao da će njegov otac otići toliko daleko, da zaista pređe kosilicom preko onoga što smatra najvrednijom imovinom.

"Jesi li normalan, zar ćeš zaista da mi pokosiš igrice?" - počeo je da se dere na oca i pitao ga je zašto ih je izneo u dvorište.

" Da bih te naterao da izađeš iz sobe! Moraš da nađeš posao i počneš da plaćaš račune, dosta je bilo ovoga! - odgovorio mui je.

"Ali kako ne razumeš, ja sam odličan u igricama. To će biti moj posao", urlao je mladić.

Otac je to sigurno već čuo bezbroj puta, dao gas na kosilici i prešao preko igrica. A zatim je usledio pravi nervni napad. Najpre neverica, urlanje, tuga, bes, pa sve u krug. Pogledajte video, možda prepoznate nekog iz svoje okoline.