Džin hekman

IMA 93 GODINE, A OD JAVNOSTI SE KRIJE POSLEDNJIH 20 GODINA: Od 2004. godine odbija filmske uloge MIRNO ČEKAJUĆI SMRT

Krio se poslednjih dvadeset godina od paparaca i javnosti, a sada bi retko ko prepoznao ovu živu legendu.

Objavljeno: 10.03.2023. 11:17h 12:11h
Autor:
Džin Hekman, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac Džin Hekman (93) mora da ima dobre gene, jer je izgledao prilično zdravo kada je u nedelju primećen prvi put posle nekoliko godina, na ulicama Santa Fea u Novom Meksiku.

Legendarni dvostruki dobitnik Oskara - koji nije glumio u filmu skoro dve decenije izgledao je prilično zdravo i čilo dok je radio na svom ranču, nakon čega je kasnije "uskočio" u kamionet, otišao po obrok i kafu za poneti.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Hekmen - koji ima preko 100 filmova iza sebe - bio je savršeno obučen za aktivan dan, nosio je crni džemper od flisa preko sive majice dugih rukava, plave farmerke i crne patike. Pobrinuo se da se zaštiti od sunca jer je nosio par crnih sunčanih naočara i bejzbol kapu. Iako je logično osedeo, ni dan danas se nije odrekao svojih prepoznatljivih brkova.

Ovo je bila retka prilika da vidimo slavnog glumca, jer od 2004. godine živi u potpunoj ilegali. Tada je dao svoj poslednji intervju i to Lariju Kingu u kojem je objavio da ne planira da se vraća na posao, te da smatra kako je njegova karijera završena.

FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Godinama kasnije, potvrdio je da se penzionisao dok je promovisao svoj treći roman, "Bekstvo iz Andersonvila" 2008. Godine 2011. su ga u jednom intervjuu pitali da li bi ikada izašao iz penzije da snimi još jedan film, na šta je Hekman odgovorio: 'Kad bih to mogao da uradim u svojoj kući, možda, a da oni ništa ne uznemiravaju i samo jedna ili dve osobe .' Međutim, nije ostao toliko daleko od industrije koja ga je napravila svetskom zvezdom, jer je bio narator dva dokumentarna filma o marincima 2016. i 2017. godine.

foto: Profimedia