KO JE DEČKO MARIJE KILIBARDE ZA KOJEG SE PRIČA DA SE KRIJE I DA NE ŽELI DA JE OŽENI: Jednim potezom ućutkao sve zlobnike

Marija Kilibarda sinoć je napravila pravi spektakl promovišući svoj brend, a glavna zvezda bila je ona i njen dečko Branislav Vučelić sa kojim se prvi put javno pojavila

Objavljeno: 01.02.2023. 11:26h
Autor:
Marija Kilibarda i Branislav Vučelić, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Marija Kilibarda je u vezi sa Branislavom Vučelićem skoro tri godine, ali po kuloarima se priča kako se njih dvoje kriju, te da on ne želi da je oženi, s obzirom da još uvek nisu stali na ludi kamen.

Ova govorkanja je su bila podstaknuta još više nakon skandala koji je izbio kada je Vedrana Rudan gostovala kod Marije i tom prilikom se obratila voditeljki rečima: "Od 25. godine do sada nisi našla nekog da te oplodi?"

S druge strane Marija nikad nije krila svoju veliku želju za decom.

Ipak, kada se sinoć pojavila na svečanom događaju u pratnji svog dečka, svi su mogli jasno da vide veliku ljubav izmenju nje i Branislava.

foto: ATA Images / Antonio Ahel

Branislav je inače sin glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića. Pre Marije bio je u vezama sa mnogim beogradskim lepoticama.

Naime, Bane je do sada bio u vezi sa Anom Nikolić, ali i sa Sandrom Drašković poznatijom kao Sani Armani.

Ali svoju zavodničku prošlost je ostavio iza sebe onaj momenat kada je počeo da izlazi sa Marijom Kilibardom, a voditeljka je priznala da je u njemu našla i najboljeg prijatelja, te da joj je pomogao kada je prolazila kroz najteže psihičke probleme.

Podsetimo, Marija Kilibarda stavila tačku na brak sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem posle samo godinu dana braka.

FOTO: ATA Images / Antonio Ahel
FOTO: ATA Images / Antonio Ahel
FOTO: ATAImages
FOTO: PrintscreenInstagram/kilimara
FOTO: Antonio Ahel/ATA
FOTO: ATA Images / Antonio Ahel
FOTO: ATA Images / Antonio Ahel
FOTO: ATA Images / Antonio Ahel
FOTO: PrintscreenInstagram/Kilimara