DŽULIJA ROBERTS SINOĆ JE BLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Još jednom je pokazala zašto je klasika uvek na samom vrhu

Džilija Roberts još jednom je dokazala zašto je jedna od najbolje stilizovanih dama u Holivudu na dodeli "Critics Choice Avards" nagrada u Los Anđelesu.

Objavljeno: 16.01.2023. 12:20h
Autor:
Džulija Roberts oduševila sve klasičnom haljinom na crvenom tepihu, Foto: Jen Lowery / The Mega Agency / Profimedia

Najpoznatije holivudske ličnosti sinoć su se našle na još jednom crvenom tepihu povodom glamurozne dodele nagrada "Critics Choice Avards" u Los Anđelesu.

Slavne dame su bile odlučne u tome da ponesu naobične kreacije, a ove godine dominirale su šljokice i metalik sjaj.

Džulija Roberts još jednom je dokazala da je jednostavnost u modi nešto što ne prolazi. Ona je za ovu priliku obukla haljinu do poda, dugih rukava, a dozu glamura dali su neobični detalji. Duž dekoltea i rukava njena toaleta prožeta je zlatnim nitima, a na osnovu dosadašnjeg izbora poznatih glumica već se zaključuje da će zlatna da dominira ove godine.

Džulija Robert dokazala je da klasika ne izlazi iz mode foto: Jen Lowery / The Mega Agency / Profimedia

Lili Džejms još jednom je dokazala zašto se smatra jednom od najbolje stilizovanih ličnosti. Nije mogla da prođe nezapaženo u haljini koja je sve modne znalce ostavila bez teksta. Prozirna haljina od tila A kroja sa prugama i masivnom mašnom na sredini, bio je pravi modni rizik koji se i te kako isplatio. Iako na prvi pogled deluje kao da otkriva previše, ova gola haljina savršeno naglašava ženstvenost i besprekornu figuru mlade glumice.

Lili Džejms pobrala je pozitivne kritike na dodeli nagrada foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Hadson takođe se odlučila za haljinu obasutu sjajem. Izgledala je neverovatno u prozirnoj srebrnoj haljini, a akcenat je bio na otvorenim leđima. Haljina je pratila liniju tela, a svi su se složili da je izgledala besprekorno.

Kejt Hadson odlučila se za svetlucavu haljinu golih leđa foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, kao zvezda događaja istakla se glumica Anja Tejlor Džoj koja se takođe pojavila u raskošnoj provdnoj haljini, kojom je pokupila samo pozitivne komentare. Šare nalik na krljušt sirene dali su poseban pečat ovo neobičnoj kreaciji, a glumica je doslovno plenila na crvenom tepihu.

Anja Tejlor Džoj pojavila se u potpuno prozirnoj haljini foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia