Hrabre

Poznate mame koje su se porodile prirodnim putem: Odbile carski rez! (FOTO)

Supermodel Sindi Kraford oba svoja deteta rodila je kod kuće, međutim ona nije jedina među poznatim damama koje su se odlučile na takav čin

Objavljeno: 04.08.2014. 14:43h 00:06h
Autor:
Foto: Reuters

Glumica Mila Kunis, koja očekuje svoje prvo dete sa Aštonom Kučerom, nedavno je izjavila da je odlučila da se porodi prirodnim putem, te će se time pridružiti nekolicini slavnih dama koje su svoju decu na svet donele prirodnim porođajem. Carski rez je među poznatima dobio na popularnosti tokom protekle decenije, nakon što je Viktorija Bekam izabrala da se tako porodi.

Ohrabrujuće zvuči činjenica da je sve veći broj svetski poznatih mama koje biraju da se porode prirodnim putem. U nastavku slede neke od njih.

Žizel Bundšen Supermodel i jedna od najplaćenijih manekenki sveta, 34-godišnja Žizel Bundšen, na svet je donela svoje prvo dete Benjamina 2009. godine. Žizel se odlučila za porođaj u vodi kod kuće, tokom kog je osećaj bola manje intenzivan. Želela je da bude potpuno svesna celog procesa rađanja, za koji se pripremala na časovima joge i meditacijom.

OVDE pogledajte kako Žizel istovremeno doji bebu dok joj sređuju kosu, nokte i lice!

Džesika Alba Glumica Džesika Alba (33) imala je potpuno spokojan prirodni porođaj sa svojom prvom ćerkom Honor. Nije vrištala i, kako je sama rekla, porođaj joj je bio kao neka vrsta meditacije. Zapravo, tehnika joga disanja pomogla joj je da se izbori sa bolovima i da ostane fokusirana.

Sindi Kraford Supermodel Sindi Kraford (48) oba svoja deteta rodila je kod kuće. Kada je na svet donela Preslija i Kaju, uz nju su bile tri babice. Porođaj je držala u potpunoj privatnosti, a naročito kako bi izbegla pitanja poput onih zbog čega je odabrala da se porodi kod kuće, a ne u bolnici.

OVDE saznajte kako Sindi Kraford pravi smuti koji je zaslužan za njen lep izgled.

Pamela Anderson Fatalna plavuša i najpoznatija "čuvarka plaže", 47-godišnja Pamela Anderson, takođe je svoje sinove rodila kod kuće. Brendona i Dilana rodila je u vodi, bez ikakve anestezije.

OVDE pogledajte čime je Pamela šokirala mnoge - neslavna pojava glumice!

Neli Furtado Kanadska pevačica 36-godišnja Neli Furtado je samozvana "hipi mama", koja je svoju ćerku Nevis rodila 2003. godine kod kuće uz prisustvo babica.

OVDE pogledajte koje poznate ličnosti imaju urođene deformitete za koje niste znali.