GRAND VESELA – KAO STVORENA ZA SLAVLJA

Ako tražite odgovor na pitanje po čemu je Srbija poznata u svetu, na spisku će se verovatno naći dobra hrana, gostoprimstvo naših ljudi, košarka, vaterpolo i tenis, ali sigurni smo da niko neće propustiti da pomene šljivovicu i domaću kafu

Objavljeno: 21.12.2022. 12:00h
Autor:
Grand Vesela - kao stvorena za slavlja, Foto: Promo

Pravljena u kazanima vrhunskih starih majstora, šljivovica je nacionalni brend Srbije, a od nedavno nalazi se i na UNESCO listi nematerijalne kulturne baštine. Uz nju se slavi i nazdravlja, neizostavni je deo svakog okupljanja, druženja i veselja. A domaća kafa stvorena je za domaći ritual i uživanje.

Domaća kafa je priča o susretima. Ona je poziv na druženje i na razgovor. Svaka ispijena šoljica kafe sa dragim ljudima donosi nam trenutke opuštanja, razonode i zbližavanja.

Služenje rakije i domaće kafe običaj je koji simbolizuje istinsko gostoprimstvo našeg naroda. To je društveni ritual po kom se prepoznajemo, koji govori ko smo i odakle smo. A kada se omiljeni ukusi i rituali sjedine, kroz fuziju tradicije i inovacije, nastane - Grand Vesela, jedinstvena kafa iz bureta šljivovice!

foto: Promo

Grand Vesela je kafa sa našim karakterom, stvorena za slavlja i darivanja, a decembar je upravo takav – mesec druženja i veselja! Idealna kao poklon za predstojeća slavlja, ali i za dočekivanje dragih gostiju u svom domu, Vesela je za dobro došli i bolje vas našli, pa zato bilo da ste domaćin ili gost, neka Vesela bude uz vas. Svojim jedinstvenim ukusom o kom ćete danima pričati, nudi nesvakidašnje iskustvo, po kome ćete pamtiti decembarska slavlja.

Možda se vremena menjaju. Možda ukusi postaju različiti. Možda smo postali moderni. Ali u nama i dalje postoji onaj domaćin i ona domaćica koji znaju šta su naši, domaći rituali koji će uvek biti aktuelni.

A Grand Vesela je prava domaća na kvadrat, jer je u pitanju kafa koja je odležala u buretu u kojem je prethodlo odležala šljivovica.

foto: Promo

Odležavanje kafe u buretu

Grand Vesela - kafa sa našim karakterom, autentičnog ukusa i vrhunskog kvaliteta nastala je u saradnji sa renomiranom zanatskom destilerijom, potpuno prirodnim procesom. Odabrana mešavina zrna sirove kafe ručno je sipana u hrastovu burad, u kojoj je prethodne tri godine ležala najkvalitetnija šljivovica. Tokom četiri nedelje u buradima, zrna su upijala kompleksne voćno-drvenaste arome šljive i hrastovine, koje su kafi dale jedinstven karakter.

Nakon toga zrna kafe su pažljivo pržena i samlevena kako bi se dodatno istakao i sačuvao autentičan ukus i miris kafe.

Jedinstveni način proizvodnje i autentičnost ukusa čini Grand Vesela kafu posebnom i ekskluzivnom, zbog čega u prodaji može da se nađe u limitiranoj količini, u ekskluzivnom pakovanju od 150g. Grand kafa poziva sve ljubitelje kafe koji vole da istražuju i probaju nešto novo, da nabave svoju limenku Grand Vesele i uživaju ukusu prave domaće kafe sa našim karakterom.

foto: Promo