NAJDUŽE NOGE SRPSKE ESTRADE: Jedna pevačica drži ubedljivo prvo mesto, a čije su najlepše?

Pevačice naše estrade, bez obzira na godine imaju noge na kojima bi im pozavidele mnoge svetske dame

Objavljeno: 30.10.2022. 20:40h 20:57h
Autor:
Koja pevačica ima najduže noge?, Foto: ATA Images / Antonio Ahel, Kurir / Damir Dervišagić

Naša estrada puna je zgodnih žena, ali pojedine su izdvajaju po tome što imaju savršeno oblikovane i duge noge. Pojedinim pevačicama noge su postale zaštitni znak, a na izgledu mogu da im pozavide i duplo mlađe koleginice.

Jedna od njih je i Snežana Babić Sneki koja važi za pevačicu sa najdužim nogama na našoj sceni. Pevačica je visoka 1.81 metara, a njene noge su neverovatnih 1.33 centimetra. sneki je zasigurno "kraljica najdužih nogu" koju niko godinama nije skinuo sa trona.

Sneki ima najduže noge na estradi foto: ATA Images / Antonio Ahel

Lepa Brena je pevačica koja je osvojila celu bivšu Jugu čim se pojavila na sceni. Njene noge su uvek privlačile muške poglede, a više je i nego očigledno da je i danas u odličnoj formi koju održava zdravom ishranom i jogom.

Lepa Brena oduvek je volela da ističe zgodne noge foto: ATA Images / Antonio Ahel

Rada Manojlović važi za pevačicu sa najlepšim nogama. Za njenim zgodnim i dugim nogama mnogi uzdišu. "Sve može da se kupi osim dobrih nogu“, rekla je jednom prilikom Rada aludirajući na to da većinu stvari na telu i licu možete da promenite operacijama, osim nogu.

Rada Manojlović jedna je od najzodnijih pevačica foto: ATA Images / Antonio Ahel

Otkad se pojavila na sceni Mia Borisavljević oduševljava svojim izgledom. Ipak, njene noge privlače posebnu pažnju, a mnoge devojke i žene joj zavide na savršeno zategnutim i oblikovanim nogama.

Mia Borisavljević ima savršeno oblikovane noge foto: Printscreen/Instagram/miaborisavljević

Katarina Grujić oduvek je plenila svojim izgledom, a njene noge uvek su bile u centru pažnje. Kaća je visoka 1.82 metara, a često smo na nastupima mogli da vidimo da su u prvom planu njene duge noge.

Katarina Grujić može da se pohvali dugim nogama foto: Printscreen/instagram/katarinagrujic.doll

Milica Pavlović pored mnogobrojnih hitova veliku pažnju privlači svojim izgledom. Na njenim provokativnim nastupima svi pogledi su uprti u Milicu i njene zgodne noge.

Milica Pavlović pored velikih hitova pažnju privlači izgledom foto: ATA Images / Antonio Ahel