LUKA JE "DOKAZAO" DA JE REINKARNACIJA I NJEGOVA PRIČA JE JEZIVA: "Mama, ja sam stradao 1993. godine u požaru"

Luk Relhman je imao samo dve godine kada je svojoj majci rekao da je u prošlom životu bio žena po imenu Pam, koja je stradala u požaru

Objavljeno: 21.10.2022. 12:27h
Autor:
Foto: Printscreen/youtube/ new news

Petogodišnji dečak Luk Relhman stalno je pričao svojoj majci kako je imao prošli život, te da je tada bio žensko i da se zvao Pem.

Imao je samo dve godine kada je počeo da priča ove priče svojoj preplašenoj majci:

"Rekao bi: "Kad sam ja bio mala devojčica, imao sam crnu kosu" ili bi rekao: "Imao sam takve minđuše kad sam bio devojčica"", ispričala je Lukova majka Erika za američku televiziju Foks.

"Stalno je spominjao ženu po imenu Pem, a mi nikakvu Pem nismo imali ni u porodici, ni u komšiluku. Onda sam ga jednom pitala "Ko je Pem?" Tada se okrenuo prema meni i rekao mi: "Pa to sam bio ja!"

foto: Printscreen/youtube/ new news

"Kako to misliš da si bio ti?"

"Pa ja sam bio Pem, ali onda sam umro i otišao u nebo i video sam Boga i na kraju me Bog gurnuo nazad. Kad sam se probudio, bio sam beba i ti si me zvala Luk."

Dečak je kasnije pričao majci kako je poginuo u Čikagu u jednom požaru. Zanimljivo je što nikad pre toga dete nisu vodili u Čikago. Njegova majka je počela da istražuje preko interneta neke podatke i našla tekst o požaru u Čikagu i o ženi po imenu Pamela Robinson koja je poginula skočivši sa prozora pokušavajući da pobegne od požara 1993. godine.

Erika tada odlučuje da testira Luka i pred njega stavlja slike nekoliko tamnoputih žena, među kojima je bila i slika stradale Pem.

Bila je zapanjena kada je dete nepogrešivo pokazalo na sliku te žene.

Rekao je: "Ne znam te druge žene, ali se sećam kada je ovo snimljeno," a zatim je pokazao na fotografiju.

Porodica preminule Pam pristala je da komunicira sa Erikom i Lukom, ali nikad nisu hteli javno da pričaju o tome.