Ukusno, a zdravo
Vekna sa bananama bez šećera, glutena i mleka (VIDEO)
Uživajte u slasnom testu bez osećaja krivice
Objavljeno: 25.07.2014. 18:53h
17:42h
Izvor: Biljana Marković
Izvor: Biljana Marković
1. Zagrejte rernu na 175 stepeni. U vangli pomešajte prašak za pecivo, koksovo i bademovo brašno.
2. Banane oljuštite i izgnječite viljuškom, pa dodajte jaja i maslinovo ulje i dobro sjedinite. Pomešajte smesu sa bananama sa izmešanim suvim sastojcima, dodajte seckane orahe i mešajte dok ne dobijete ujednačenu smesu.
3. Pleh podmažite maslinovim uljem i obložite papirom za pečenje, izlijte smesu i pecite 50 minuta, odnosno dok ne dobije braon boju.
Napomena: Što su banane zrelije, hleb će biti slađi!