POGLEDAJTE

GLEDAMO I NE VERUJEMO: Da li je moguće da u 5. deceniji izgleda OVAKO? Ni duplo mlađe devojke joj nisu do kolena! (FOTO)

Godine joj odlično stoje

Objavljeno: 16.06.2022. 18:36h
Autor:
Foto: Profimedia

Nekadašnja Plejboj zečica Viktorija Silvstet koja danas ima 47 godina izgleda fenomenalno. Čini se da njoj godine ništa ne mogu, a bez problema može da stane rame uz rame sa duplo mlađim devojkama.

Ona ovih dana boravi u Francuskoj, a nije promakla ni objektivu paparaca. Ona je fotografisana na jednoj plaži, a kad je primetila kamere kao pravi profesionalac je pozirala i pokazala zavidnu figuru.

Ona je blistala u jednodelnom kupaćem kostimu i kratkoj beloj suknji. Kad pogledate fotografije biće vam jasno zašto već godinama nosi titulu najzgodnije žene u Holivudu.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Ona naporno vežba i hrani se zdravo, a to se jasno vidi na njenom telu. Svaku priliku koristi da devojkama poruči da se zdrav život i te kako isplati.

Ona ne krije da je nekoliko puta odlazila kod plastičnog hirurga, kao i da redovno odlazi na različite tretmane kako bi sačuvala mladoliki izgled. Međutim, što se figure tiče, ona ističe da je sama zaslužna za rezultate.

"Pazim šta jedem i koliko jedem. Nema nikakve nauke tu, ako jedete manje, izgledaćete odlično, a ako ne vodite računa o ishrani nemojte se čuditi što imete kilograme viška."

foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)