Još jedan ljubavni trougao u Holivudu

Nova devojka Roberta Patinsona je Elvisova unuka

Prislijeva unuka je donedavno bila prijateljica Kristen Stjuart, sa kojom se njen novi dečko, Rob Patinson zabavljao oko 4 godine

Objavljeno: 03.07.2013. 19:21h 00:12h

Kristen Stjuart (Kristen Stewart) je verovatno potpuno očajna, jer ne samo sa je njen doskorašnji dečko Robert Patinson (Robert Pattinson) pronašao novu ljubav, već se radi o njenoj prijateljici, sa kojom je sarađivala na filmu The Runaways. Robert Patinson je povezivan sa mnogim poznatim damama nakon raskida sa Stjuartovom, a crvenokosa Rajli (Riley Keough) i Rob su viđeni kako se vozikaju po Los Anđelesu prošlog vikenda.

Za to vreme, Stjuartova je postila nedelju visoke mode u Parizu, a što se novopečenog para tiče, Robovi prijatelji kažu da imaju puno zajedničkih interesovanja, uživaju u rokenrol muzici, stonom tenisu, a oni koji poznaju unuku Elvisa Prislija (Elvis Presley) tvrde da je mila i ljupka, za razliku od hladne Kristen.

Jedno je sigurno: Rob ima tip devojke koja mu privlači pažnju. I Kristen i Rajli imaju sličan osećaj za odevanje, a ne može se poreći da liče. Šta mama Lisa Mari Prisli (Lisa Marie Presley) misli o novom dečku svoje mezimice, ostaje nam da nagađamo. Baš kao što možemo samo da nagađamo kako će se završiti ovaj ljubavni trougao.