ŠTA VI MISLITE?

NAJBIZARNIJE IZDANJE DECENIJE: Kim Kardašijan je definitivno SPREMNA NA SVE samo da privuče pažnju! (FOTO)

Ako ste mislili da je Kim Kardašijan već pokazala sve bizarne autfite i maštovita izdanja, varate se... Izgleda da proslavljena rijaliti zvezda nema granice i da je uvek spremna da ponudi publici inovativne, pomalo šokantne kombinacije, a upravo u jednoj takvoj se pojavila u sredu.

Objavljeno: 14.04.2022. 20:18h
Autor:
Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Naime, Kim se zaputila na ručak sa sestrama u jednom prestižnom restoranu u Los Anđelesu, a njeno izdanje za ovu priliku je u najmanju ruku diskutabilno... No, iznad svega ono je upečatljivo i ne može da prođe neprimećeno!

Slavna 41-godišnjakinja svoje bujne obline istakla je u crvenoj kožnoj suknji na preklop sa dubokim strukom, a upotpunila ju je trikotažnom bluzom sa printom plamena, koja je zaista doprinela da Kim izgleda kao hodajuća vatra.

foto: Profimedia

Atraktivna crnka je sve upotpunila kožnim rukavicama i crvenim čarapa-čizmama, ponovo prekrivši svaki pedalj svog tela, što je fazon kome je verna već nekoliko meseci.

foto: Profimedia

Naravno, potrudila se da sve učini još otkačenijim detaljima u vidu crne, krznene tašne i ogromnih naočara za sunce sa okvirima od krzna.

foto: Profimedia

Pretpostavljate i sami, komentari na društvenim mrežama nisu bili blagonakloni prema Kim. "Kako je nije blam, kakoooo?", "Očajna je za pažnjom i to ne može ni da sakrije", "Hodajuća šala od žene", "Bože, zaustavi je, molim te", "Ovo je terorisanje normalnih ljudi", "Kao lik iz crtanog filma", "Veoma neprijatno", samo su neki od komentara.