Nećete verovati čime se bave

ISTINA O ĆERKAMA MADLEN OLBRAJT: Evo gde i žive i šta rade! (FOTO)

Juče je umrla Madlen Olbrajt, a njene ćerke su objavile zajedničko saopštenje

Objavljeno: 24.03.2022. 08:25h 09:28h
Autor:
Foto: Profimedia

Političarka Madlen Olbrajt je rodila tri ćerke.

Bliznakinje Alis i En, rođene su u junu 1961. godine i sada imaju 60 godina. Njihova sestra Ketrin rođena je pet godina kasnije i sada ima 55 godina.

Sve njene ćerke su udate i imaju svoje porodice.

Strani mediji pišu kako ćerke Madlen Olbrajt imaju "veoma dinamične poslove". Jednom prilikom i sama Madlen je rekla:

"Imam tri ćerke, sve su udate i sve imaju decu i sve imaju veoma dinamične poslove. Kako sve to nije baš lako, razgovaram sa njima sve vreme."

Alis je diplomirala na Vilijams koledžu, a magistrirala je međunarodne odnose na Univerzitetu Kolumbija. Udala se 1987. godine, a njena sestra bliznakinja tom prilikom joj je bila deveruša.

En je diplomirala na Dortmund Univerzitetu istoriju i ekonomiju, da bi kasnije diplomirala i prava na Džordžtaun Univerzitetu.Imenovana je za sudiju 6. okružnog suda u okrugu Meontgomeri.

Ketrin, poznatija kao Kejti takođe je diplomirala prava i radi kao advokat organizacije koja zastupa decu u San Francisku.

foto: Profimedia

Ćerke su zajedno na Tviter nalogu svoje majke objavile njenu smrt i to ovim rečima:

"Slomljenog srca možemo da objavimo da je doktorka Madlen Olbrajt, 64. državni sekretar SAD i prva žena na toj funkciji, preminula danas.

Uzrok je bio rak. Bila je okružena porodicom i prijateljima. Izgubili smo voljenu majku, baku, sestru, tetku i prijatelja."

Priča se da ćerke Madlen Olbrajt veoma cene rad njihove majke te da im je ona uvek bila uzor. Želja im je da koračaju njenim stopama.