Divno

U PORODICI SESTARA GOBOVIĆ DUPLO SLAVLJE: Velika proslava za malu princezu

Porodice sestara Gobović ovog vikenda imale su dvostruki razlog za slavlje – najmlađa ćerka Marije Gobović, Sara, napunila je godinu dana, a na rođendan je i krštena u Hramu Svetog Save

Objavljeno: 08.03.2022. 11:06h
Autor:
Foto: Vladan Delić

Marija i Marina Gobović uspešne su na muzičkoj sceni, ali ističu da im je porodica uvek na prvom mestu i da im daje vetar u leđa. Obe su brižne i požrtvovane majke: Marina ima dvoje dece – osmogodišnjeg Janka i četvorogodišnju Katarinu, a Marija ima Sofiju (10), Stefana (6) i Saru, koja je upravo napunila godinu dana.

Velika i vesela porodica ove nedelje imala je poseban razlog za slavlje – na Sarin prvi rođendan, upriličili su njeno krštenje u Hramu Svetog Save, a devojčicu je krstio vladika Stefan Šarić.

foto: Vladan Delić

- Atmosfera je bila izuzetno svečana i emotivna. Za ovaj hram nas vežu divne uspomene. U januaru smo imale čast da tu pevamo, na svečanosti kojoj su prisustvovali i patrijarh Porfirije i vladika Stefan, koji je sada krstio Saru – ponosno kaže Marija.

Sarina kuma na krštenju je bila Irena Ostrouška, supruga venčanog kuma Marijinog muža Bojana, koji su zbog ovog svečanog čina doputovali iz Beča, gde žive.

foto: Vladan Delić

Nakon krštenja, u svečanoj sali hotela „Moskva“, održana je proslava kojoj su prisustvovali članovi porodice i prijatelji.

- Neizmerno sam srećna i ponosna na Saru, koja se ponašala kao prava mala dama i uživala što je u centru pažnje. Deca su nam, kao i nas dve, jako složna, svi su vezani jedni za druge, vole se i uživaju da provode vreme zajedno, pa su i krštenje i proslava rođendana protekli u najboljem redu, uz mnogo radosti, veselja i pesme – kaže Marija Gobović.

U skladu sa svojim uverenjima i vaspitanjem, bliznakinje Gobović iskreno neguju tradiciju i porodične vrednosti, a deo svojih emocija utkale su i u pesmu „Srbija“, za koju su nedavno dobile i specijalno priznanje za najbolju muzičku numeru posvećenu Republici Srbiji.