OBRATITE PAŽNJU

MAMA SINU (2) DALA TELEFON DA SE IGRA: On naručio stvari u vrednosti od 2.000 dolara!

Ovaj dvogodišnjak je svojoj majci priredio neprijatno iznenađenje

Objavljeno: 30.01.2022. 14:28h
Autor:
ilustracija, Foto: Profimedia / Ilustracija

Žene koje vole da kupuju preko interneta znaju koliko je zabavno onlajn stavljati stvari u korpu, jer sebi mogu da daju vremena da li će pritisnuti "kupi" ili će pak, odustati od kupovine.

Ipak, savetuje jedna mama, nije uvek pametna ideja napuniti korpu skupim stvarima, a onda taj isti telefon dati dvogodišnjem detetu. Mama po imenu Madhu Kumar ovo savetuje iz iskustva, jer se upravo ova situacija dogodila njoj.

- Svaki dan su dolazili ljudi iz pošte i donosili nam stvari i nameštaj. Suprug mi u početku nije verovao da ne znam u čemu se radi - kaže ova žena.

Kako kaže, htela je da kupi stolice, garnituru i još neke stvari za kuću, ali nije bila sigurna da li je to dobra odluka, pa je odlučila da telefon da sinu kako bi gledao crtaće.

foto: Profimedia / Ilustracija

Sudeći po stvarima koje su stigle - dečak je odlučio da donese odluku umesto mame.

- Naručio je nameštaj i stvari u vrednosti od oko 2.000 dolara. Mi smo osuđivali jedni druge, a nismo ni verovali da bi ovaj mali, slatki, nasmejani dečak mogao to da uradi - rekla je Madhu i otkrila da su većinu paketa vratili.

- Neke stvari smo zadržali, ali nismo mogli baš sve. Mislim da se ovo više neće ponavljati, jer smo postavili šifre - zaključila je ona.