Ispovest

NEĆETE VEROVATI ČIME SE PRE BAVILA EMINA JAHOVIĆ: Otpuštala sam radnike čim me popreko pogledaju!

Emina je veoma iskrena i ne stidi se svojih grešaka

Objavljeno: 13.01.2022. 12:14h 12:18h
Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Emina Jahović godinama je marljivo radila na svojoj karijeri da bi postala ono što je danas. Počela je rano da zarađuje - pre nego što se otisnula u muzičke vode vodila je vremensku prognozu na novopazarskoj televiziji i radiju i tog perioda se rado seća.

"Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života," rekla je Emina za "Kurir".

Nakon toga se latila mikrofona, a uspeh je postigla već s prvim albumom. Odnedavno je pokrenula novi biznis i pronašla se u svet lepote i proizvoda za ulepšavanje, a priznaje da je bila i veoma teška za saradnike. Ipak, pandemija koronavirusa nagnala ju je da razmisli o svojim postupcima.

"Prošle godine sam se teško izborila sa koronom, bolest me je učinila jačom ženom, ali i boljim čovekom. Smanjila sam krug prijatelja, postala mudrija, saosećajnija, osoba koja ima razumevanja za druge. Ljubaznija sam prema ljudima i trudim se da se stavim u njihov položaj. Ranije sam otpuštala saradnike samo ako me popreko pogledaju, ali sada to više ne radim. Naučila sam da kontrolišem svoj ego", rekla je za "Informer" Emina.