Nastup

Hurts na glavnoj bini Egzit festivala 13. jula!

Domaća publika imaće priliku da prvi put čuje hitove "Miracle" i "Somebody to Die For" uživo upravo na Egzitu 13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi

Objavljeno: 30.05.2014. 12:06h 11:06h

Jedan od najboljih koncertnih sastava, magnetični Hurts, nastupiće na glavnoj bini Egzit festivala u nedelju, 13. jula i zajedno sa grupom Suede prirediće savršeno nedeljno veče na Petrovaradinskoj tvrđavi.

http://www.youtube.com/watch?v=1TB1x67Do5U
Publika Egzita može očekivati nezaboravni koncert jer su Hurtsi svoj kultni status zaslužili upravo svojim živim festivalskim nastupima, pa su tako, između ostalog, izglasani i za najbolji koncert čuvenih "Glastonbury" i "T In The Park" festivala i to ispred U2, Coldplay, Artic Monkeys, Beyonce i mnogih drugih. Njihovi koncerti poznati su po jedinstvenoj audio vizuelnoj estetici prožetoj hitovima kojima su osvojili svetske top liste, kao što su "Wonderful Life", "Miracle", "Somebody To Die For", "Stay", "Sunday".

Hit "Wonderful Life", postao je jedan od najpopularnijih singlova na radio stanicama širom sveta, dostigavši 20 miliona pregleda na Jutjub kanalu benda.

Domaća publika imaće priliku da prvi put čuje hitove "Miracle" i "Somebody to Die For" uživo upravo na Egzitu 13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.