Nije lako biti zvezda

Dok Anđelina pozira u Versaće haljini, Bred gubi strpljenje (FOTO, VIDEO)

Stajling prilagođen glavnom liku u filmu Grdana činio je crnu dugačku kožnu haljinu i bodlje na narukvicama

Objavljeno: 29.05.2014. 16:30h 16:04h
Autor:
Foto: AP
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Kožna i dugačka do poda, top haljina sa potpisom Versaće bila je izbor Anđeline Džoli za pojavljivanje na holivudskoj premijeri filma Grdana (Maleficent).

Stajling u privatnom životu Džolijeva je prilagodila glavnoj ulozi koju tumači u ovom Diznijevom filmu. Od nakita je na sebi imala narukvice sa bodljama koje je dizajnirala Stela Mekartni i različite minđuše.

Dok je sa desne strane imala malu, svedenu zlatnu minđušu, kroz levo uvo je bila provučena minđuša u obliku ogromne zlatne bodlje. Na noktima crni manikir, a šminka takođe svedena i ističe samo oči.

Bred Pit je naravano imao stajling koji je potpuno odgovarao Anđelininom, što im je već postala tradicija u zajedničkim pojavljivanjima. Crno odelo i lakovane cipele lepo su se slagale uz Anđelininu Versaće haljinu, a čak je i frizuru "upario" sa njenim konjskim repom, zalizavši kosu unazad.

http://www.youtube.com/watch?v=r_j_eEz0oGY
Ipak, zanimljivo je to da Bred nije imao baš previše strpljenja za poziranje. Na snimku možete da vidite kako nakon strpljivih tri minuta poziranja, dok okupljena gomila histerično uzvikuje njihova imena, on ostavlja Anđelinu da sama ispozira koliko je potrebno i odlazi sa strane. Posle nekoliko trenutaka, Bred se vraća po nju, pozira još tren ili dva i ponovo pokušava da napusti to mesto, ali ga Anđelina elegantnim pokretom zaustavlja, jer blicevi fotoaparata i dalje sevaju.

Više detalja Anđelininog stajlinga pogledajte u galeriji ispod teksta: