nestor kostić

OVO JE GODINU DANA STARIJI BRAT VUKA KOSTIĆA KOJI SE NIKAD NE EKSPONIRA: Oženjen je i ne živi u Srbiji!

Nestor Kostić je brat glumca Vuka Kostića i sin Mihajla Kostića Pljake, ima zanimljivo zanimanje, a za brata je jako vezan iako žive daleko...

Objavljeno: 21.07.2021. 17:13h
Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Popularni glumac Vuk Kostić miljenik je žena, a publiku je osvojio ulogom inspekotra Aleksandra Jakovljevića u seriji "Ubice mog oca".

Poznato je da je šarmantni Vuk sin legendarnog glumca Mihajla Kostića Pljake koji je preminuo 2001. godine. Vuk je očevu smrt teško podneo, a najveća podrška i oslonac u najtežim trenucima bio je rođeni brat Nestor Kostić.

Nestor je godinu dana stariji od zvezde serije "Ubice mog oca" i za razliku od Vuka krenuo je drugim profesionalnim putem. Naime, zgodni Nestor radi kao skiper i profesionalni ronilac.

Živi u inostranstvu i sudeći po fotografijama na Fejsbuku veliki je avanturista.

2018. godine venčao se sa svojom izabranicom Ankom, a tada je na svadbi bila i Jelisaveta Orašanin, tadašanja devojka Vuka Kostića.

Nestor je inače ime dobio po dedi, jednom od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju, pre Drugog svetskog rata.

Pljaka je svoje sinove od detinjstva vodio na raznovrsne aktivnosti, pa je Vuk zavoleo lov, dok je Nestor postao zaljubljenik u vodu, što mu je postao i životni poziv!

"Naš otac bio je mornar pre nego što je završio glumu, tako da nam je usadio ljubav prema vodi i prirodi uopšte, pa nas dvojica uglavnom zajedničko vreme provodimo baveći se sportom. Eto, tako se dogodilo da Nestor sada radi na brodu, a da sam ja glumac, pa smo obojica, svako na svoj način, nasledili oca", ispričao je svojevremeno Vuk, koji je nekoliko puta isticao da mu je Nestor velika životna podrška.