Životna priča

KAKO JE MATEO BERETINI IZGUBIO GLAVU ZA HRVATSKOM TENISERKOM: Zbližila nas je ljubav prema ove 2 stvari! (FOTO)

Mateo je priznao da je pod većim stresom dok njegova devojka igra svoj meč, nego kada on igra

Objavljeno: 11.07.2021. 17:20h 17:23h
Autor:
Foto: Profimedia

Mateo Beretini (25) je italijanski igrač, rođen u Rimu, kojeg gledamo danas u finalu sa Vimbldona gde igra protiv Novaka Đokovića.

Beretini je visok 196 centimetara, a težak je oko 95 kilograma. Dolazi iz porodice velikih ljubitelja tenisa, njegov otac Luka Beretini i majka Klaudia Bigo su mladog Beretinija uveli u beli sport.

Mateo ima i mlađeg brata Jakopa Beretinija koji je takođe profesionalni igrač tenisa. Mateo trenira sa svojim bratom tenis od osme godine.

Ko je Beretinijeva devojka?

Ono što najviše privlači pažnju medija i fanova tenisa, kao i navijača Matea Beretinija je njegova veza sa teniserkom Ajlom Tomljnović (28).

"Mi smo dvoje ljudi koji dele strast prema dve iste stvari: filmovima i psima, " rekao je Mateo.

Ajla Tomljanović je rođena 1993. godine u Zagrebu, u Hrvatskoj. Od 2014. godine Ajla igra za Australiju čija je državljanka.

foto: Profimedia

Mateo i Ajla su se zbližili tokom jednog meča u Beču, a zatim su viđeni kako zajedno kupuju poklone. Nakon toga, par podržava jedno drugo na mečevima.

"Osećam se 10 puta više pod stresom kad gledam njen meč, nego kad ja igram. Pre bih igrao, nego gledao njen meč..." iskren je Mateo.

Tomljanovićka je, pre Matea, bila u vezi sa teniserom Nikom Kiriosom i to pune dve godine.