pogledajte

SARA DŽESIKA PARKER (56) PUSTILA SEDE: Počelo snimanje Seks i grada, a naša glavna junakinja danas izgleda ovako! (FOTO)

Sara Džesika Parker uhvaćena na ulici kako sa svojim suprugom Metjuom Broderikom ide na večeru sa još jednim poznatim Holivudskim parom.

Objavljeno: 22.06.2021. 09:31h
Autor:
Sara Džesika Parker, Foto: Profimedia

Da je nastavak snimanja kultne serijeSeks i grad počelo i da nas uskoro čekaju nove epizode ali ovoga puta bez Samante Džouns, tj Kim Katral znaju i ptice na grani. Sara Džesika Parker redovno obaveštava svoje pratioce na svom Instagram profilu o novitetima sa snimanja, a sada su je paparaci uhvatili kako sa svojim dugogodišnjim suprugom, takođe holivudskom zvezdom Metjuom Broderiko ide na večeru gde sa nalaze sa još jednim poznatim parom - Alekom i Hilarijom Boldvin u Hemptonima.

Sara Džesika Parker se za ovu priliku obukla ležerno na šta nismo uglavnom navikli kada je ona u pitanju. Bele farmerice, jednostavna letnja bela bluza u retro stilu i končani džemper u bež boji su bili njen izbor za opušteno veče sa prijateljima.

Ono što su svi primetili je to da je poznata glumica, inače poznata po uvek savršenim pramenovima i loknama, sada pustila svoju sedu kosu. Da li je to bilo potrebno za snimanje nastavka kultne serije, ostaje nam da sačekamo.

Hilarija se za ovu priliku takođe obukla ležerno. Instagram zvezda i supriga poznatog Holivudskog zavodnika obukla je kombinezon u roze boji.

(Stil.Kurir.rs)