Sveta palačinka

Čudo na Veliki petak: Lik Isusa se pojavio na palačinki (VIDEO)

Menadžerka kafea u Kaliforniji kaže da se zapanjila kada joj je konobarica pokazala palačinku na kojoj se pokazao Isusov lik, pogotovo zato što se prethodne noći molila Bogu da čuva njihov restoran

Objavljeno: 25.04.2014. 14:17h 07:36h
Foto: Printscr / YouTube

Lik Isusa Hrista pojavio se na jednoj palačinki u američkom restoranu, i to baš na Veliki petak, tvrdi menadžerka kafea u Kaliforniji.

Karen Hendrikson, menadžekakafea "Kaugrl", kaže da se zaprepastila kada je ugledala Isusov lik na palačinki koju joj je pokazala jedna od zaposlenih, i to samo dan nakon što se molila Bogu da pazi na njihov restoran.

http://www.youtube.com/watch?v=tTjX-CrgBgc
"Bilo je to, oko 9:30, na Veliki petak, kada je jedna od konobarica primetila lik muškarca sa bradom i dugom kosom, na porudžbini koja je upravo spremljena. Bila sam u kancelariji kada me je obavestila o tome i pokazala sliku na telefonu. Najpre sam joj rekla "Sigurno me zezaš" jer sam mislila da se šali" Priča Karen i dodaje:

"Ali kada mi je pokazala fotografiju, ostala sam zapanjena. Potom sam otišla sa Amandom (devojkom koja je slikala palačinku) do izloga i imala sam šta da vidim. Prosto nisam mogla da verujem u to što sam videla i to na Veliki petak"

Gospođa Hendrikson dodaje da veruje u Boga i da se moli ali da nije baš preterano religiozna osoba.