ISČEKUJEMO S NESTRPLJENJEM

POTVRĐENO JE, PRLJAV VEŠ IZLAZI NA VIDELO: Hari i Megan će reći istinu o svim tenzijama s ostatkom porodice!(FOTO)

Prašina se polako diže i tenzije rastu...

Objavljeno: 25.02.2021. 16:27h
Autor:
Foto: Profimedia

Došlo je i to vreme!

Princ Hari i Megan Markl napokon su spremni da progovore o protekloj godini, u kojoj su bili jedni od najspominjanijih imena u svetskim medijima.

Nakon što su odlučili da napuste kraljevsku porodicu, odsele se u Ameriku i odreknu se svih kraljevskih obaveza i zasluga, odlučili su da za 90-minutni CBS specijal sednu u fotelje legendarne Opre Vinfri i ispričaju svoju stranu priče - pa čak i kada je reč o svim tenzijama koje su se pojavile u najpounatijom porodici na svetu. Pomenuti intervju je zakazan za 7. mart i cela Planeta ga željno iščekuje.

O ovoj temi ekskluzivno saznaje E!News, čiji izvor tvrdi da je par spreman da iznese celu istinu o događajima iza zatvorenih varta kraljevske plalate. Ove vesti stižu nakon što su nedavno trajno napustili sve što ih je do sada još vezalo za kraljevsku porodicu.

foto: Profimedia

"Jako je puno tenzija između njih i ostatka porodice Ovaj intervju će biti kao svetlo na kraju tunela - otkriće mnoge stvari. Laknulo im je otkako su se svega odrekli", otkrio je izvor blizak paru.

S obzirom na to da su sada i zvanično 'izvan' pomenute porodice, izvor ističe kako se neće suzdržavati da komentarišu sve što se događalo. Da im je velika želja da ispričaju istinu pokazali su i u poslednjih nekoliko meseci, kada su pre svega odabrali iskrenost. Samo se prisetimo da je Megan iskreno progovorila o svom pobačaju prošlog leta, nije ćutala ni kada su bili predsednički izbori u Americi, a i nedavno su otkrili i vest o drugoj trudnoći.

foto: Profimedia

"Jedna od značajnijih tema o kojoj će pričati biće mentalno zdravlje, i situacije koje su i kako uticale na njihovo. Tenzije između Harija i Vilijam su i dalje prisutne. Ono što ja mogu reći je da su braća na sasvim drugim stranama i putevima", dodao je pomenuti izvor i tako još više privukao javnost da 7. marta bude pred malim ekranima.

foto: Profimedia

Podsetimo, Bakingemska palata odbila je da komentariše intervju koji će se emitovati šest nedelja pre kraljičinog 95. rođendana i pre proslave stotog rođendana njenog supruga, princa Filipa, na šta je kraljica odgovorila zakazivanjem javnog obraćanja naciji, samo nekoliko sati pre emitovanja intervjua Harija i Megan sa Oprom Vinfri.

(Stil.kurir.rs/Story.hr)