ENDI MEKDAUEL

Slavna brineta poznata po svojoj raskošnoj kovrdžavoj kosi oduševljeno prigrlila svoje sede: Izgledam baš opako! (VIDEO)

Zaštitni znak proslavljene glumice Endi Mekdauel oduvek su bili bujni uvojci smeđe kose, ali otkako je globalna pandemija zavladala svetom, slavna lepotica je s ponosom prigrlila i svoje srebro u kosi

Objavljeno: 04.02.2021. 21:32h 10:11h
Autor:
Endi Mekdauel, Foto: Profimedia

Endi koju pamtimo po mnogim nezaboravnim ulogama u filmovima 'Zelena karta' ili 'Četiri venčanja i sahrana', oduvek je osim svojim glumačkim talentom, oduševljavala i svojom nesvakidašnjom lepotom.

Atraktivna Amerikanka posebno se ponosi svojom očaravajućom kosom koju godinama pažljivo neguje, a uprkos brojnim trendovima, Endi Mekdauel (62) nikad nije previše eksperimentisala s frizurama te se držala bogatih tonova čokoladnosmeđe koji laskaju njenom tenu i boji očiju.

Slavna lepotica koja je i van crvenog tepiha osvaja prefinjenom lepotom, u emisiji svoje kolegice, holivudske zvezde Dru Barimur, ispričala je da je i ona, baš poput brojnih koleginica, u karantinu kad su frizerski saloni bili zatvoreni, otkrila čari sede kose.

'Nisam farbala kosu i već mi se dobro video sedi koren. Ćerke su mi rekle da tako izgledam opako. I ta ideja da izgledam opako mi se baš svidela. Pa sam zadržala svoje srebro u kosi', rekla je kroz smeh nagrađivana glumica.

Endi još nije sigurna da liće li i nakon globalne pandemije korona virusa ostati verna sedima u kosi, ali za sada joj se takav stil sviđa.

Ispričala je da je u prodavnici srela sedokosog muškarca i kad su im se pogledi sreli pomislila je: 'Sad sam i ja srebrna lisica'.

Mekdauel nije jedina koja je s velikim oduševljenjem prihvatila ovaj trend povratka prirodnom izgledu tokom globalne pandemije koja je nepovratno uticala i na svet mode i industrije lepote.

Svoje su sede s velikim ponosom pokazali i Šeron Ozborn, Kevin Hart, Sara Silverman, Hilari Barton, Keli Ripa i Eva Longorija, spomenimo neke, a siva boja kose je i dalje jedna od najtraženijih nijansi u salonima širom sveta.

Neke poznate dame, poput proslavljene glumice Helen Miren, manekenke Maje Mask, dizajnerke Isabel Marant, već godinama oduševljavaju svojom prirodnom nijansom kose koja im sjajno pristaje.